Skocz do zawartości
Mateoosh

Odszkodowanie

Czy dostane odszkodowanie?  

1 użytkownik zagłosował

1. 1. Czy dostane odszkodowanie?

• Tak
      10
    • Nie
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Qrde zbiegam sobie w szkole ze schodów skacze z ostatnich 3 (no dobra 5 :) ) i krzywo ląduje prawą stopą na kant schodka o KUR 8O A jaki ból. Przesiedziałem ostatnią lekcję i doczołgałem się do domu ;) . Następnego 8O dnia pojechałem na prześwietlenie i mam odłupany kawałek kości dużego palca prawej stopy. Oczywiście mam nadzieję na odszkodowanie. I teraz pytanko jak z tym odszkodowaniem jest (jestem ubezpieczony w szkole) czy ktoś już z niego korzystał?? Jaka jest szansa że je dostanę??

Z góry THX za odpowiedzi.

pzdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mi kiedys na W-F przeskoczyła rzepka kolanowa (to był ból),

no nic więc prześwietlenie, 5 razy dojazd do szpitala(17 km), i co 60 zł odszkodowania razem ze zwrotem pieniedzy za bilet autobusowy, czyli odszkodowania bym dostał 10zł.

Ja juz straciłem do nich zaufanie (PZU do gnoju)

Adam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostaniesz, nie bój się. Ja złamałem sobie rękę "w szkole" (co prawda baaaaaardzo dawno temu), ale do stalem bez problemów kilka stówek odszkodowania. Akurat wystarczyło na OC samochodu. (OC = odpowiedzialność cywilna, a nie OverClocking :lol: )

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam wybite 3 zemby i dostałem łacznie po 3 miechach 365 zł odszkodowania

Kto cie tak zbil ?:D

Powracajonc do tematu dwa razy mailem w tym samym miejscu zlamany kciuk i mi za drugim razem nie dali odszkodowania :[ cry cry cry

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem raczej nie dostaniesz odszkodowania bo jak im udowodnisz że stało ci sie to w szkole :? Trzeba było odrazu mówić i jak by stwierdzili że tak to byś dostał. Ubezpieczenie obejmuje tylko godzine przed i po szkole ( i oczywiście w szkole) ale po 2 dniach raczej Ci nie uwierzą.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Qrde zbiegam sobie w szkole ze schodów skacze z ostatnich 3 (no dobra 5 :) ) i krzywo ląduje prawą stopą na kant schodka o KUR 8O A jaki ból. Przesiedziałem ostatnią lekcję i doczołgałem się do domu ;) . Następnego 8O dnia pojechałem na prześwietlenie i mam odłupany kawałek kości dużego palca prawej stopy. Oczywiście mam nadzieję na odszkodowanie. I teraz pytanko jak z tym odszkodowaniem jest (jestem ubezpieczony w szkole) czy ktoś już z niego korzystał?? Jaka jest szansa że je dostanę?? 

Z góry THX za odpowiedzi.

pzdr

rozcialem sobie kolano i dłoń na WF, w sumie dostalem ok 350zł :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 lata temu zerwane wiazadla krzyzowe lewego kolana o ile pamietam dostalem jakies 1600 (chyba w FILARze bylem ubezpieczony, gdybym byl tam gdzie teraz jestem dostalbym jakies 6000 ... :/ )

He.he :twisted:

Miałem to samo 5 lat temu + łąkątka (Nie chłopaki To był BÓL :cry: ) i dostałem...

Qrwa o.k 350 zł :evil: :evil: :evil:

3 miesiące męki gipsik i rehabilitacja nie mówiąc już o operacji

ale dla tej kasy warto było

pZU :twisted:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moim zdaniem raczej nie dostaniesz odszkodowania bo jak im udowodnisz że stało ci sie to w szkole :? Trzeba było odrazu mówić i jak by stwierdzili że tak to byś dostał. Ubezpieczenie obejmuje tylko godzine przed i po szkole ( i oczywiście w szkole) ale po 2 dniach raczej Ci nie uwierzą.

Co ty mu tu pierniczysz farmazony. Ja na wakacjach (w tym i w tamtym roku) złamałem rękę (2 razy) i w obu przypadkach dostałem 2 stówy.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi