gorbash Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam Jestem posiadaczem plyty Abita NF7S. Na mostku polnocnym mam radiator Zalmana ZM-NB47J (niebieski). Chcialbym zainstalowac sobie pentagrama freezone QC-80 na procesorze, jednak obawiam sie ze nie zmiesci sie ze wzgledu na Zalmana. Czy ktos juz moze mial taki problem i sobie z nim poradzil? :) Pozdrawiam i dzieki za kazda pomoc Radoslaw Sztando Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sekatorus Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam Chcialbym zainstalowac sobie pentagrama freezone QC-80 na procesorze, jednak obawiam sie ze nie zmiesci sie ze wzgledu na Zalmana. Czy ktos juz moze mial taki problem i sobie z nim poradzil? :) 1205586[/snapback] Ten ktoś obciął kilka prętów na Zalmanie :D Pozdrawiam, Sekator. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Linoge Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 zmiesci sie trzeba tylko go troche powyginac Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
\\ MarcO // Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 taaa musisz powyginac listki pentagrama :D , np 5 w lewo i 5 w prawo bo bedą haczyly. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychodeliczny Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Po co od razu wyginać Pentagrama??? Ja mam na NB złotego Zalmana i musiałem wygiąć mu 2 żeberka żeby QC-92 Cu wszedł. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja mam Zlotego Zalmana na NF7 + Pentagrama 80 Cu... i Tylkowygialem kilka finow z zalmanka i wszystko elegancko pasuje !!! SMIALO KUPUJ !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hirotaro Opublikowano 23 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2005 Ja też mam Złotego i QC-92 i wystarczyło rozchylić listki Pentagrama => widać różne metody. Ja wpasowałem listki pomiędzy finy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...