drumbas Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam mam nastepujacy problem posiadam sb audigy zakupilem wlasnie takie glosniki http://www.allegro.pl/show_item.php?item=38437958 i mam problem bo nie chca mi isc dialogi przez centralny glosnik gdy uzwam np power dvd albo windows media player to wszystko gra okey ale jak uzywam ac3 filtra to juz nie ida dialogi przez centralny glosnik w przypadku filmow z dzwiekiem na ac3 ale glosnik gra ida inne dzwieki poza dialogami w filtrze probowalem wszystkich kombinacji zmienialem drivery do karty itd jakies sugestie? wczesniej uzywalem glosnikow z zewnetrznym dekoderem ac3 i bylo wporzadku bo sie podlaczalem przez spdif a teraz sie podlaczam analogowo i kurcze dialogow nie ma ;-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablowcf Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 używasz sterowników od creative'a? ja mając sb live! 5.1 chciałem aby spdif normalnie chodził jako trzecie wyjście (analogowe) i aby był wysyłany sygnał tylko do subwoofera ale niestety nie dało rady tego zrobić więc zmieniłem sterowniki na kx audio i po dokładnym ustawieniu głośników wszystko teraz chodzi jak trzeba. A w ogole którą wersję AC3 filter posiadasz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SamoDobro Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Mam SB Audigy LS i zero problemów z AC3. w sterownikach ustawione mam Dolby Digital decoding w AC3Filter mam włączone Output: 5.1 - decode to DD zero problemów. wrzuć screena z ustawieniam AC3Filter może? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...