Anomandarist Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Witam mam następujący problem. Mam 512 ddr elixir na 400mhz. I chciałbym je teraz zmienić na jakies 2x512 ale troszke lepszej firmy:) tak żebym mógł semprona 2400 puscić na więcej niż 200fsb:) Mam 400zł i w moim sklepie tam gdzie kupywałem za te elixiry dają mi 250zł bo kość jest na wieczystej gwarancji. I teraz pytanie co ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sailence Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 a nie łaska spojrzeć na przyjlejone topici, albo do FAQ, w ostateczności pozostaje szukajka... ostatnie kilka topiców traktuje właśnie o tym jakie ramy wybrać, a ty tu zakładasz kolejny topic... zastanów się czy to ładnie i poprawnie dla twojej wiadomości poczytaj o ramach firmy: HYNIX OCZ GEIL KINGSTON TwinMOS Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...