iceangel4444 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Mam taki problem. Nie dzialaja mi prawie zadne pliki z rozszezeniem *.exe np. instaluje Gadu Gadu, lista kontaktowa sie laduje ale nie moge napisac zadnej wiadomosci do kogos - wyskakuje error 22 lub error 23. Nie moge uruchomic nawet instalki avasta, nie uruchami mi sie win...mediaplayer.Po prostu prawie nic sie chce odpalic a win chce wysylac raport o problemach. Dziwne jest to ze moge korzystac z neta za pomoca internet explorera i odbierac poczte outlokiem, etrust tez dziala po za tym nic mi sie nie udalo uruchomic. Przeinstalowalem juz system po formacie dysku i nic sie nie zmienilo. Czego to moze byc wina ;/ ??? (moze to win jest oudated ;/) Plz ludzie pomozcie !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Moze Twoj antywirus jest outdated... :) Skaner MKS ONLINE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceangel4444 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Moze Twoj antywirus jest outdated... :) 1205692[/snapback] mks przlecial twardziela i nic :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Lec do kumpla z dyskiem , odpal u niego z Twojego dysku najlepiej w trybie awaryjnym winde (F8) i sprawdz czy tez .exe nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceangel4444 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Lec do kumpla z dyskiem , odpal u niego z Twojego dysku najlepiej w trybie awaryjnym winde (F8) i sprawdz czy tez .exe nie dziala. 1205759[/snapback] Winagroza nie chce odpalic. Wiec uruchomilismy jego system i podpielismy moj twardy. Pliki exe z mojego twardego dzialaja i mediaplayer sie z program files odpala ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Skonczyly mi sie pomysly co moze byc u Ciebie nie tak (ciekawe czemu winda sie nie uruchamia u Twojego kumpla w awaryjnym...). A co sie dzieje gdy Ty uruchomisz w awaryjnym? Chodza .exe? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iceangel4444 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Skonczyly mi sie pomysly co moze byc u Ciebie nie tak (ciekawe czemu winda sie nie uruchamia u Twojego kumpla w awaryjnym...). A co sie dzieje gdy Ty uruchomisz w awaryjnym? Chodza .exe? 1207513[/snapback] Nie tez nie dzialaja *.exe ;/ Mi tez sie juz skonczyly pomysly, nawet inny windows nie dal rady. Pozostaje mi tylko WIN ME. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michał351 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 zobacz czy masz taki wpis w rejestrze HKEY_CLASSES_ROOT\.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...