Skocz do zawartości
iceangel4444

Nie Dzialaja Pliki Exe

Rekomendowane odpowiedzi

Mam taki problem.

Nie dzialaja mi prawie zadne pliki z rozszezeniem *.exe np. instaluje Gadu Gadu, lista kontaktowa sie laduje ale nie moge napisac zadnej wiadomosci do kogos - wyskakuje error 22 lub error 23. Nie moge uruchomic nawet instalki avasta, nie uruchami mi sie win...mediaplayer.Po prostu prawie nic sie chce odpalic a win chce wysylac raport o problemach.

Dziwne jest to ze moge korzystac z neta za pomoca internet explorera i odbierac poczte outlokiem, etrust tez dziala po za tym nic mi sie nie udalo uruchomic.

Przeinstalowalem juz system po formacie dysku i nic sie nie zmienilo.

Czego to moze byc wina ;/ ??? (moze to win jest oudated ;/)

Plz ludzie pomozcie !!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Lec do kumpla z dyskiem , odpal u niego z Twojego dysku najlepiej w trybie awaryjnym winde (F8) i sprawdz czy tez .exe nie dziala.

1205759[/snapback]

Winagroza nie chce odpalic.

Wiec uruchomilismy jego system i podpielismy moj twardy. Pliki exe z mojego twardego dzialaja i mediaplayer sie z program files odpala ;/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Skonczyly mi sie pomysly co moze byc u Ciebie nie tak (ciekawe czemu winda sie nie uruchamia u Twojego kumpla w awaryjnym...). A co sie dzieje gdy Ty uruchomisz w awaryjnym? Chodza .exe?

1207513[/snapback]

Nie tez nie dzialaja *.exe ;/

Mi tez sie juz skonczyly pomysly, nawet inny windows nie dal rady.

Pozostaje mi tylko WIN ME.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi