kocurek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 jest do sprzedania pc2100 512mb za 120 zł "noname" chodzi z moim spectekiem na fsb 344mhz z cl 2,5-2-2-6 bez zgrzytów, warto brać? szczerze mówiąc nie zauważyłem wzrostu wydajności z 512 na 1024,sprawdzałem na doom3 i hl2 nie zamierzam na razie zmieniać płyty ani proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamdul Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 doskładaj i kup a-daty:p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kocurek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 nie ma jak odrobina sarkazmu co? tylko że mi to tak potrzebne,a .....szkoda czasu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 zwiększy sie wydajność twojego PC ale skoro uważasz że jest to ci nie potrzebne to po co wogole ten temat ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Jak masz kase to bierz, ramu nigdy za duzo. Kiedys myslalem ze mi 512Mb wystarczy .... no i zaczyna byc malo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Wez ten ram :) Ja po przesiadce z 512 na 1024 poczulem kopa i to duzego jesli chodzi o gry :) Zalezy zreszta w co grasz :) np. granie w Vampire : bloodlines na 512 ramu to ksozmar, w d3 na wyzszych detalach podobnie nie mowie juz i hl2, jak mialem 512 to na tych ustawieniach ktore mi wykryl hl2 clay czas cos skrobal,przy wybuchach doczytywal, glos harczal a jak wlazylem kostke to wszystkie te problemy minely :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...