Hunter166 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Kto zostanie mistrzem polski w piłce noznej.Moze Legia,Wisła,Groclin a moze ktos inny.Co o tym sądzicie???????:-):-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Manchester United? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ZAGŁĘBIE SOSNOWIEC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezak Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Myślę ze to będzie Wisła :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomeq Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Cracovia :D a jak nie to kazdy oprocz Wisly i Legii :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hunter166 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A ja mysle ze to bedzie Legia!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Leo- Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A ja mysle ze to bedzie Legia!!!!!!!!!!! Zgadzam sie w 100% :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 a ja jestem prawdziwym kibicem , czyli jestem bezdomny, i jak robi sie zimno to pocięram tak rękoma , i robi mi sie cieplej no i boje sie arki gdyni i mam taką skórzaną maske na twarz z zamkiem... stomil olsztyn :EEEEEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adrianadik Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 na co dzien kibicuje ZAGLEBIU SOSNOWIEC, ale moim typem mistzra jest LEGIA!! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ahaha ptak kupi pogoni wszystkie mecze i wiadomo kto zostanie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 wisla :> @frezak: ejjj... co to za plagiat z av? :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frezak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 @frezak: ejjj... co to za plagiat z av? :| 1206772[/snapback] Ja Ci dam plagiat! A skąd masz swój avatar? Może go sam zrobiłeś? Na pewno nie, ja go mam z http://www.avatarity.com/avatar.php?aid=2670 i on napewno nie jest Twojego autorstwa, wiec o żaden plagiat mnie nie oskarżaj i zastanów się najpierw, co piszesz. :mad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bamber007 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mojim Zdaniem Pelikan Grabów :P wiem ze znacie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 czy moze bic inny typ niz L E G I A ? :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
calvis Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja Ci dam plagiat! A skąd masz swój avatar? Może go sam zrobiłeś? Na pewno nie, ja go mam z 1208750[/snapback] Oj, wydaje mi się, że paprotkowi chodzi o to, że korzystał z niego duuużo wcześniej. Ty się tak nie bulwersuj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...