keiename Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Nie wiem czy to forum jest odpowiednie dla mojego problemu ale... Ostatnio zanabylem plytki CD-R Akoss 32x. Mam nagrywarke LG GCE-8160B. Gdy nagrywam plytke nero burning rom wszystko idzie ok ale na koncu robic cos takiego: Session fixation error Wykonanie polecenia fixacja nie jest mozliwe! Czy to wina plyty czy nagrywarki :?: To samo dzieje sie w Easy CD Creator. P.S. nagrywam plyty na nie kreconym sprzecie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cinos Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Nie wiem czy to forum jest odpowiednie dla mojego problemu ale... Ostatnio zanabylem plytki CD-R Akoss 32x. Mam nagrywarke LG GCE-8160B. Gdy nagrywam plytke nero burning rom wszystko idzie ok ale na koncu robic cos takiego: Session fixation error Wykonanie polecenia fixacja nie jest mozliwe! Czy to wina plyty czy nagrywarki :?: To samo dzieje sie w Easy CD Creator. P.S. nagrywam plyty na nie kreconym sprzecie. jak nagrywasz 8X tez tak sie dzieje? , wymień kable IDE moze pomoze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzys'az Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Nie wiem czy to forum jest odpowiednie dla mojego problemu ale... Ostatnio zanabylem plytki CD-R Akoss 32x. Mam nagrywarke LG GCE-8160B. Gdy nagrywam plytke nero burning rom wszystko idzie ok ale na koncu robic cos takiego: Session fixation error Wykonanie polecenia fixacja nie jest mozliwe! Czy to wina plyty czy nagrywarki :?: To samo dzieje sie w Easy CD Creator. P.S. nagrywam plyty na nie kreconym sprzecie. jak nagrywasz 8X tez tak sie dzieje? , wymień kable IDE moze pomoze no, dokladnie. nie wiem jak przy twoim modelu a moja 8080b nie moze byc podpieta na tasmie 80-cio zylowej bo wowczas max x4. Na x8 wysypuje juz wszystko jak leci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Myslcie ze zmiana na kabel 40 zylowy pomoze? Jak nagrywam CD-RW programem DirectCD wszystko jest ok. No ale zawsze warto sprobowac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ja mam ten piecyk LG GCE-8160B :) na kablu 40 zyl :) i wszystko jest git :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...