cezar.I Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Cześć mam taki problem . Mam telefon Siemens CX65 podłączyłem sobie Irde (żeby zgrywac zdjęcia do kompa) i wszystko działa jest ok ale problem pojawił sie gdy siostras chciała zgrywać ze swego telefonu zdjęcia (ona ma Alkatela 735) komputer widzi go ale gdy chcę zainstalowac do niego oprogramowanie to nie da rady . Komp szuka sterowników i wyskakuje okno znajdowania sprzętu ale okno jest pory.. ane bo miga i nic nie da rady zrobic . A zaznaczę że wszystko działało bez problemów do momętu dogrania przezemnie serwispaca 2 na jedynce oba telefony łączyły się bez problemu . Co zrobić pomocy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Odinstalować SP2 albo użyć kompatybilnych z nim sterowników, o ile istnieją w ogóle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezar.I Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A skąd mogę je wziąc (sterowniki) No i to jest w tekim razie porypane żeby trzeba było odinstalowywać SP2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...