paprotek Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 23.35 all ok u mnie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Tez mam tego firefoxa i reklame na glownej stronie mam nadal NA logu tweaka <_< reszta OK. 1206444[/snapback] Poprawcie ta reklame bo teraz mam ja troche ponizej loga Tweak'a. Uzywam Opery 7.54. 1206598[/snapback] 800x600? Zwiększcie sobie rozdzielczość. w 1024 i wyżej jest dobrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cvir Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 800x600? Zwiększcie sobie rozdzielczość. w 1024 i wyżej jest dobrze. 1206797[/snapback] Mylisz, ze gdybym mogl to bym na takiej niskiej siedzial? :lol: niestety przez jakis czas jestem zmuszony do takiej... :blink: - na "poprzednim" forum bylo wszysko OK i na samym poczatku nowego kiedy wrzuciliscie reklame tez; dopiero od jakiegos czasu jest do (_!_). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 No ale mozna by bylo jakos z tym zaradzic np. tak jak sie przeglada w IE to ta reklama wyswietla pod logiem nie przyslaniajac przyciskow. IE vs Opera a Reklama Ps.Dlaczego tylko ja mam pod avatarkiem wskaznik ostrzerzenia? Czy poprostu kazdy widzi tylko swoj? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 kazdy widzi tylko swoj. i chyba nawet tak jest lepiej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mozna by bylo jeszcze usunac z pod avatara Grupe. Jak tos jest Moderatorem to zamiast Uczestnika bedzie mial napisane Moderator itd. Zmniejszy to troche szerokosc posta. Acha i czy jest mozliwosc usuwania wlasnego posta? Jak tak to How To? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qbusek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 wszystko chodzi az milo ! w odroznieniu od reszty userow powiem ze super robota admini/mody ! ale wazelnia zawalilo :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GreeN_DG Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 nie ma av .. ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 A może przeczytaj posty na temat av? To może się dowiesz, że zostały specjalnie wyłączone? Chcesz punkta za nieczytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...