Skocz do zawartości
marco

Zmiana W Wyświetlaniu Obrazków

Rekomendowane odpowiedzi

Tez mam tego firefoxa i reklame na glownej stronie mam nadal NA logu tweaka <_<

reszta OK.

1206444[/snapback]

Poprawcie ta reklame bo teraz mam ja troche ponizej loga Tweak'a. Uzywam Opery 7.54.

1206598[/snapback]

800x600? Zwiększcie sobie rozdzielczość. w 1024 i wyżej jest dobrze.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

800x600? Zwiększcie sobie rozdzielczość. w 1024 i wyżej jest dobrze.

1206797[/snapback]

Mylisz, ze gdybym mogl to bym na takiej niskiej siedzial? :lol: niestety przez jakis czas jestem zmuszony do takiej... :blink: - na "poprzednim" forum bylo wszysko OK i na samym poczatku nowego kiedy wrzuciliscie reklame tez; dopiero od jakiegos czasu jest do (_!_).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ale mozna by bylo jakos z tym zaradzic np. tak jak sie przeglada w IE to ta reklama wyswietla pod logiem nie przyslaniajac przyciskow. IE vs Opera a Reklama

Ps.Dlaczego tylko ja mam pod avatarkiem wskaznik ostrzerzenia? Czy poprostu kazdy widzi tylko swoj?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozna by bylo jeszcze usunac z pod avatara Grupe. Jak tos jest Moderatorem to zamiast Uczestnika bedzie mial napisane Moderator itd. Zmniejszy to troche szerokosc posta.

Acha i czy jest mozliwosc usuwania wlasnego posta? Jak tak to How To?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi