Hitman4PL Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Mam pytanie czy ten procesor AMD SEMPROM 2800MHz BOX na szynie 333MHz jest dobrym procesorem i czy da sie go podkrecic jak tak to jaką mam kupić płyte główną i jakie chłodzenie aby działał stabilnie dziekuje z góry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibson Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 wiec tak ma semrpon u siebie i kreca sie dobrze ale egzemplarze od asempron 2500+ w gore a płyte to najlepiej z fsb 800 najlepije zeby wykrecic je na maxa a chlodzenie wystaczy firmowe jest dobre ja mam na firmowym wiatraku semprona 2500+(1.7ghz) i wykrecilem go na 2.0gfhz i jest tylko 40 stponi wiec dobrze!!!! ale pamietaj plyte z fsb 800mhz albo daj se siana z podkrecaniem semprona na plycie z fsb 400! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cywa Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 wiec tak ma semrpon u siebie i kreca sie dobrze ale egzemplarze od asempron 2500+ w gore a płyte to najlepiej z fsb 800 najlepije zeby wykrecic je na maxa a chlodzenie wystaczy firmowe jest dobre ja mam na firmowym wiatraku semprona 2500+(1.7ghz) i wykrecilem go na 2.0gfhz i jest tylko 40 stponi wiec dobrze!!!! ale pamietaj plyte z fsb 800mhz albo daj se siana z podkrecaniem semprona na plycie z fsb 400! :lol: :lol: :lol: :lol: :mur: :lol: :mur: :lol: A gdzie masz na płycie AMD z prockami K7 fsb rzędu 800 MHz. To nawet jak by to była wartoś DDR to i tak za dużo. Max na przeciętnych, najnowszych płytach K7 to fsb 200MHz (DDR400). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
treack Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 no bez przesady, przecież są płyty na których można ustawić fsb300(600DDR) tylko że chyba żaden proc na socket A tego nie wytrzyma :-D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voker Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Hehehe na Fsb 300 semprona 2200+ dało by się puścić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie ma takiego proca o jaki chodzi autorowi watku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...