Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Nie wiem czy ten temat byl czy nie ale moje marzenie to jest takie miodzio subaru to moje marzenie a wasze?;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Temat chyba podobny juz był... Szczerze powiedziawszy to jak na marzenia to baaaardzo skromne... ;) Hmm.. coś więcej trzeba mówić? 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 czy ja wiem ze skromne, nowka kosztuje ponad 100tys dla mnie to wrecz nie osiagalne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bl4ck Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Nie ma jeszcze dokladnie sprecyzowanego,ale cos z polki BMW,ewentualnie Mercedes :D :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 kto oglądał pewną trylogie, wie dlaczego;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ooooooo odbiegajac od mojego marzenia twoje jest calkiem niezle, ten samochod ma w sobie dusze..... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ooooooo odbiegajac od mojego marzenia twoje jest calkiem niezle, ten samochod ma w sobie dusze..... :) 1206382[/snapback] taaaa;] jak robić wehikuł czasu , to z klasą ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ile taki jest warty pewnie duzo wkoncu klasyk B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 ceny wyglądają tak;] jeden taki jeździ u mnie po mieście, czysta poezja;]] z 4-ro kółkowych marzeń to tylko ten samochód..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 napewno na zywo wyglada jeszcze bardziej miodzio, a cena jest w miare do zniesienia niech wszyscy uzytykownicy naszego kochanego forum rzuca po 5zl to i ja kupie uzywana impreze i ty swojego do podrozowania w czasie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 mysle że komentarz zbedny, po za tym ktoś wie gdzie moge dostac oryginalną wersje "60 sekund" z lat '70 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 niedlugo ma wyjsc 300 konny lancer evo IX tak to bedzie moje marzenie:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 lancery tez sa bardzo fajne szczegolnie taki jeden z Gran Turismo 3 nie pamietam nazwy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 //ogladaliscie serial "Nash Briges" ? W ostatecznosci //to mozna zobaczyc w Polsce ;) albo //a to pewnie bedzie mozna zobaczyc- jeszcze nie ma w sprzedazy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 to ostatnie to mustang, a ten cabrio to serial na tvn nash jezdzi takim fajny jest bo amerykanski z tego co widze no fury fajne, ale to w srodku musi byc drogie <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 @ skorpion: to w srodku tez jest Amerykanskie ;) Kurde! Pomylil mi sie ostatni obrazek. Mial byc v. 2005, a nie starszy (choc tez fajny ;) ) Szczegol. nie bede juz zmienial bo cos sie forum krzaczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 A ja naprawde skromnie: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=38364908 poza tym swoje marzenie juz mam. freepgs.com/przemek_t/Patrol/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 fajny fajny, ty masz gdzie nim jezdzic wkoncu niedaleko masz roztocze (lasy,gorki,laki,bagna) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 fajny fajny, ty masz gdzie nim jezdzic wkoncu niedaleko masz roztocze (lasy,gorki,laki,bagna) :) 1206622[/snapback] Jakie roztocze 8O Blisko to ja mam BIeszczady chłopie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 zwracam honor ;). P.S Teraz zdjecie subaru na gorze laduje sie prawidlowo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 to i delorian :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 no marzyć chyba można nie ?? a tu bardziej przyziemne i z klasą, ale także marzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hancock Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 M3 CSL kilka razy widzialem takie w niemczech! i powiem wam ze zadne foto ani tapety nieoddaja piekna tego auta! a dźwiek silnika to poprostu poezja ! tego sie nieda opisac to trzeba zobaczyc i usłyszeć ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Moje marzenia: Audi RS6 Ferrari 355 i 575 Willa w Konstancinie-Jeziorna Zdrowa i szczęśliwa rodzina ... a potem już mogę umrzeć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 rumun fajne marzenie :D :P A ja tam skromnie bym chcial Vectora. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 hmmmm no rumuna marzenie to juz chyba mozemy spelnic :D. Nie powiem fajne macie marzenia, tylko szkoda ze nawet jakby sie spelnily to zyjemy w biednym kraju i dlugo mozna by sie nie nacieszyc :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Marzenie nr.1 HONDA S2000 #2 Mitsubishi Lancer EVO VII #3 Subaru Impreza STI Solberg #4 Nissan Skyline R34 NISMO #5 Toyota Supra Nic tylko czekać aż będę mógl prawko zrobić i wygrać w totka :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 toyota supra to bym sie powozil B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Jak chcecie mi kupić warszawe na urodziny to bede bardzo zadowolony... A tak na marginesie chce ją przerobić na hotroad'a :D Obnizone zawieszenie, przycięty dach... te sprawy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 jesli idzie o marzenia czysto motoryzacyjne to lamborgini diablo :D I drugie autko - co kolwiek byle by byl to sleeper :) - gdybym mial jakies 30 k wolne to bym je spelnil i wstawil do mojego kadetta gsi silnik c20let od calibry turbo :) zakul dol wymienil sprezare i cieszyl sie 350 konikami w aucie o masie nieprzekraczajacej tony :P obspawal nadwozie, wstawil klatke ale z zewnatrz auto pozostalo by niezmienione - :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...