bober9035 Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 Własny Learjet 45 szybciej dalej wygodniej wyżej jakby ktoś nie wiedział to prywatny odrzutowiec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrew^ Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 A ja chcial bym tylko zeby moja rodzina byla szczesliwa, zdrowa i rzeby nie martwili sie o jutro :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 7 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2005 (edytowane) Obecnie bym chciał, żeby ten cholerny samochód znowu zaczeło jeździć. I jeszcze MT2 ale to będzie już w tym tygodniu :D:D Edytowane 7 Lutego 2005 przez Mutos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 8 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2005 http://www.bismarck-class.dk/shipmodels/ge...fspeeterra.html :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 9 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2005 MT2 już jest :D:D No to teraz marzy mi się jeszcze tylko podwyżka - chciałbym 1000 PLN miesięcznie złamać ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 (edytowane) Od momentu kiedy ja ujzalem, wiem po co zyje :D Naprawde. Nawet dopisek "R1" przy mojej ksywie to jest odniej. PANIE I PANOWIE OTO PANI YAMAHA R1 (slicznie jej w srebrnym). Chocbym mial okrasc bank bede ja mial ! Prawko juz zrobilem wiec pierwszy krok zamna B) Edytowane 10 Lutego 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Denoss Opublikowano 10 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2005 [za takie autko moge przez tydzień głową bić o mur :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 A co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 Co za brzydactwo... Ni to pies, ni wydra ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 11 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2005 (edytowane) Nie jest mi potrzebny dom, praca, rodzina - tylko TO cacko. Może być Volante. Byle by się tak prowadziło jak normalne DB9 i żeby miało tyle mocy :rolleyes: Edytowane 11 Lutego 2005 przez Kwiecień Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 (edytowane) Ja terach choruje na: dla mnie piękny... Może być ten :) lub ten Edytowane 7 Sierpnia 2005 przez slavOK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thuGG Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 BMW M5!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kingcin Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Lamborghini Gallardo ale zadowole się też: ... Maybach 57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skinny500 Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 125 kucyków przy wadze 160kg... Kawasaki Ninja ZX6R: kliknij żeby powiększyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Jeżeli Mercedes to ten: lub ten: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 widze ze mam bardziej przyziemne marzenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Bo marzenia nie powinny być przyziemne.. ;] No w sumie.. jezeli mamy je spełnic. :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drunk_ZoZol Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Sierpnia 2005 Ja to samo co Skorpion, Subaru rulez, po prostu zajefajne autko, a poza tym to bym chciał helikopter ;] i ja sobie nie żartuje ;] taki heli to fajna sprawa ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
serwal4 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 mi się marzy takie cuś http://www.alienware.com/product_detail_pa...ode=SKU-DEFAULT wersja z Athlonem Fx-57, 2Gb ram i 2x Gf 7800GTX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BiAłY Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 mi się marzy takie cuś 1586249[/snapback] Ile to kosztuje? Bo nie widze ceny :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 jest cena, jak wejdziesz w configure - $4,828.00 as low as $145/mo.* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 jest cena, jak wejdziesz w configure - $4,828.00 as low as $145/mo.* 1586354[/snapback] mi wyszlo $12,340.00 as low as $371/mo.* ale w sumie z paru rzeczy moglbym zrezygnowac ;-) Nadmieniam ze nie bralem wszystkiego i wszystkiego co najdrozsze.. Tak czy siak taki komp nie jest moim marzeniem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 litr benzyny pb98 za 2zł brutto... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Taa...:|...marzenie wszystkich kierowców... moje marzenie...PS3 na wiosnę...i ładna a przede wszystkim inteligentna panna u boku ...(zaczynam wątpić że takie istnieją...:| ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 litr benzyny pb98 za 2zł brutto... 1586447[/snapback] rozumiem ze chcesz sie przeprowadzic do usa ;-) Taa...:|...marzenie wszystkich kierowców... moje marzenie...PS3 na wiosnę...i ładna a przede wszystkim inteligentna panna u boku ...(zaczynam wątpić że takie istnieją...:| ) 1586472[/snapback] nie tylko kierowcow.. przeciez przez wysoka cene bezyny do gory ida ceny wszystkiego :| ..a takie kobiety istnieja i jest ich bardzo duzo. Tyle ze ladna i inteligenta nic nie znaczy bo moze byc pier...ta ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
raven_88 Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Sierpnia 2005 Ale najbardziej się kierowcom mimo wszystko dostało... A co do dziewczyn...coś ciężko trafić...ehh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Moje marzenia na teraz. Merida KALAHARI 590 SX DISC Aprilla RS50 i komp. Athlon64 3200 Venice. Z dobrej serii z batchem 0001 ;-) DFI Lanparty Ultra-D Enermax EG701AX-VE Noisetaker 1GB Mushkin Lvl2 w dualu GF6600GT Gainward Golden Sample Hitachi DeskStar 160GB S-ATA Buda Lian-Li Porządne W/C A potem tylko porządne O/C :rolleyes: nigdy nie będę miał rzeczy takiej klasy :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 aprilia rs50 ? sysak bądź poważny ! wzbudził byś tylko śmiech :D wrum wrum ! ruszasz na światłach ! MANETKA do końca ! WRRRRUUMMM i magiczna bariera 40km/h przekroczona !!! :lol: ps. zapomniałem że przy tej pojemności zamiast "wrrrum" powinienem wstawić "bzzzz" :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 aprilia rs50 ? sysak bądź poważny ! wzbudził byś tylko śmiech :D wrum wrum ! ruszasz na światłach ! MANETKA do końca ! WRRRRUUMMM i magiczna bariera 40km/h przekroczona !!! :lol: ps. zapomniałem że przy tej pojemności zamiast "wrrrum" powinienem wstawić "bzzzz" :D 1587923[/snapback] 14latkowi ciezko jest smigac na czyms innym <_< kumpel ma tą aprilke do teraz i rzeczywiscie jest lekka wiocha, ale jak mial 15latek to był lans na miescie :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Sierpnia 2005 (edytowane) aprilia rs50 ? sysak bądź poważny ! wzbudził byś tylko śmiech :D wrum wrum ! ruszasz na światłach ! MANETKA do końca ! WRRRRUUMMM i magiczna bariera 40km/h przekroczona !!! :lol: ps. zapomniałem że przy tej pojemności zamiast "wrrrum" powinienem wstawić "bzzzz" :D 1587923[/snapback] hehe przed godzina bylem swiadkiem czegos takiego wiec jest to dla mnie tym bardziej smieszne :) i komp. Athlon64 3200 Venice. Z dobrej serii z batchem 0001 ;-) DFI Lanparty Ultra-D Enermax EG701AX-VE Noisetaker 1GB Mushkin Lvl2 w dualu GF6600GT Gainward Golden Sample Hitachi DeskStar 160GB S-ATA Buda Lian-Li Porządne W/C A potem tylko porządne O/C :rolleyes: nigdy nie będę miał rzeczy takiej klasy :cry: 1587912[/snapback] skoro mowisz ze nigdy nie bedziesz mial rzeczy tej klasy to mogles do niego wziac nieco lepszy sprzet.. a tak w ogole nie wychodz z takiego zalozenia! Podrosniesz troche , popracujesz to i kase na taki i nawet lepszy sprzet bedziesz mial! tyle ze wtedy moga sie zmienic priorytety :) pozdrawiam Edytowane 10 Sierpnia 2005 przez QuicksilveR Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...