FastlY Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 no i się robi forum tuningowe ;] może ktoś ma jakiś wóz po nawet lekkim tuning , może by się pochwalił i zaprezentował. Ps. Maluchów po tuningu nie wrzucajcie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mitsubishi Lancer Evo VIII MR FQ-400 I trzy słowa o nim samym; Moc 400 koni mechanicznych Prędkość maks 290km/h 0-100km/h - 3,5 sekundy :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ja wole evoVII od evo VIII bo seryjne evo VII jest szybsze od seryjnego evo VIII B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kucyk Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ja wole evoVII od evo VIII bo seryjne evo VII jest szybsze od seryjnego evo VIII B) 1207684[/snapback] ale to co wstawiłem to nie jest seryjne evo VIII, ten egzemplarz zostanie wyprodukowany w liczbie 100 sztuk... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mi wiele do szczescia nie trzeba: z silniczkiem 2.0 20v Wieksza fotka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 od zawsze moje 4-o kolowe marzenie..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 błe, jeździłem i Fiacik jest tragiczny B) 1207740[/snapback] Mozesz napisac cos wiecej ? Bardzo interesuja mnie opinie userow tego autka, zwlaszcza krytyczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
colin_hendry Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 w pierwszej kolejnosci odzyskac prawko w drugiej stary samochod - od takie przyziemne marzenia :P a samochodzik: ten Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawelec_x Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 je Będę nieskromny i to moje marzenie, żeby chociaż do seryjnej produkcji wszedł :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 jaka to marka jest? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 http://clic.pl/ B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Yossarian hmmmmm na tej www nie moge znalesc dane tehchniczne,osiagi itd. napisz bo jestem ciekaw jak te cudo jezdzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 malutki, zgrabniutki, ladniutki, MOCNY!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yossarian Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Yossarian hmmmmm na tej www nie moge znalesc dane tehchniczne,osiagi itd. napisz bo jestem ciekaw jak te cudo jezdzi :D 1207951[/snapback] Hmmm.... tego chyba sami tworcy nie wiedza :D http://clic.pl/phpbb/viewtopic.php?t=113 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 przejechałem sie i powiem ze to jest rewelacyjny samochód... naprawde B) dawno nie miałem takiej przyjenosci z jazdy roadsterem, zwłaszcza ze ten samochód mozna dostac za naprawde rozsądne pieniądze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 czy wy tylk oscigacze lubicie?? nikt hummera nie preferuje? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Juz widze jakbys nim po Wawie pomykał :lol: Po prostu jest troche niepraktyczny;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Hummer nadaje sie na skały, piach czy inne tego typu podłoża... W naszych Polskich błotach i przy naszej cenie paliw jest po prostu niepraktyczny. To nie jest samochód tlyko przyrzad do spalania benzyny. NIe radzi sobie w polskim terenie. Łatwo grzęźnie w blocie czy sniegu. Czyli po prostu kicha. To jest samochod na pustynie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buziak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 O ile sie nie myle to jest to samo co w "60 sekund" I tak jak Bruce Hummer :) Ale tylko H1, H2 juz mi tak do gustu nie przypada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziobak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 hmm..... marzenia....... Ja tam wole jednoślady :-P , na przykład coś takiego: Kawasaki Z1000 albo to: Ducati Monster S4R :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zawsze chciałem mieć takie coś :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 fajne furki:) nie to nie to samo co w 60sec... to GT350 w 60sec orginalnym byl Mustang Mach1 a w tych z nicolasem cagem GT500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Sry to to jest ładniejsze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A mi sie marzy Honda Civic Type-R. 2 litry i raptem 200 kucykow pod prawa nozka!!! Ach co pieknego i do tego ta orgia obrotow!!!! ehhhhhhhhh marzenia piekna rzecz p.s. i malo pali kolo 12-13 :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 moje marzene jest takie... ewntualnie taka limuzynke ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A jak sie do te limuzyny wchodzi? :) Jakiegoś niewolnika do podsadzania dają gratis? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartool Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 nie... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ja tam skromny jestem [; To jest naprawde dobry samochod, moze konkurowac z tymi waszymi porsze, a jeszcze przy tym bede lampke dobrego wina saczyl ;] Bo bede pimp i bede mial duzo biczys i bedzie bling bling ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Poca ma się to samo podejście... ;) W sumie to na mnie już jeden czeka (znajomosci mam -> Rydzyk)... Zamówić Ci? :D I będziemy blin blingować biaczes razem... hehe... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Dobra, to wez mi zamow jednego. Ale przedluzonego o 50cm. W tym stalowe krzysztalowe kieliszki na wino z logiem Maybacha. W sumie to juz jest w standardzie. Kupimy sobie błyskotki i bedzie mechlik & Poca and biczes ;] Galeria bling bling [; http://www.phatpimpclothing.com Kupic ci cos :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...