RS Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Marze o samochodzie Aston Martin DB9 A coś na dwóch kołach..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Hayabusa - 3sek do 100, do 200 tylko 6 sekund ;], 175kM mialem kiedys motocykl nie scigacza, ale krosa, lecz niestety sprzedany z przyczyn pienieznych.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 @Poca E-Classe to dla starych dziadków Lepsze jest BMW M5 lub Audi A6 :wink: A co do nowego SLK: to jechałem takim 2 tygodnie tamu. Fajne auto, silnik 200Kompressor, ale strasznie małe w środku. Mam 186Cm i ledwo się zmieściłem. A poza tym SLK to taki kobiecy samochód, dla mężczyzn jest SL przewidziany :D 1211591[/snapback] No poprostu wiedzialem ze to napiszesz :lol: E-class jest piekna [; Tak samo jak SL. A po drugie, [wiadomosc skierowana to fanow starych autek] co zrobicie jak Wam sie samochod rozsypie na autostradzie? Bo ja zadzwonie po serwis Mercedesa ;] ======= Ogolnie spotkalem fajna sytuacje. Jeszcze jakos w grudniu mial przyjechac do ojca serwisu Merola zmienic akumulator. Koles podchodzi do samochodu i sie pyta starego gdzie jest akumulator. No normalnie mnie zgielo :mur: Szukal i szukal [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Live is brutal i dlatego wiem ze nigdy mnie nie bedzie stac na klamke od tego auta:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Fakt, pali duzo. Znajomy kiedy okreslil to tak. "Paliwo w hummerze schodzi tak szybko jak woda z kibla" [; A co do Chryslera 300C. Jakos to auto zrabali. Dziwne wymiary ma, szybki male, drzwi ogromne. Zostaje przy Maybachu, albo niech juz bedzie to minimum przy Merolu E class ;] 1211428[/snapback] Samochod jest zaprojektowany z myslą o wojnach gangow.. Specjlnie szyby małe, zeby kule trafiłay w drzwi :D Piekne auto, tylko jak w nim siedzisz sam to mozesz poczuc sie taki zagubiony ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 @Nyny CLS nie jest AZ tak drogi. Wiec to calkiem realne marzenie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 umhhh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Licza sie tylko 3: 1. Chevrolet Camaro 1970, RS/SS 396, manual (i go bede mial, chocbym mial sprowadzic z USA !) 2. Aston Martin V8 Vantage, 2 seria, lata 1980 http://www.astonmartins.com/v8/v8vans2.htm 3. Aston Martin DB9, ten najnowszy A tak nawiasem to spoczko jest tez to limitowane, 400-konne Misiu-bisiu :) Zawsze wolalem Lancery EVO od Imprez STI WRX :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Samochod jest zaprojektowany z myslą o wojnach gangow.. Specjlnie szyby małe, zeby kule trafiłay w drzwi :D Piekne auto, tylko jak w nim siedzisz sam to mozesz poczuc sie taki zagubiony ;) 1212660[/snapback] Samochodzik skierowany do amrekhańskich raphhherów... Jak już pisałem... Gangsta Style... 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 @Nyny CLS nie jest AZ tak drogi. Wiec to calkiem realne marzenie 1212782[/snapback] Sorry Poca, ale w Polsce auto o wartości 70tys PLN jest uważane za luksusowe wiec 300.000za CLS to sporo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 zapomniałem o jeszcze 2 marzeniach ;] i @poca jak sie kocha takie samochody i umie sie jezdzic to zaden sie nie rozsypie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Eee tam, spitfire jest marny... Nie ma to jak Mustang, albo moj ulubieniec : P38 Ligtning - ooo, to jest to ! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 @xor Camaro owszem, ale jeszcze nieco starsze... Widzialem na zlocie amerykancow, byl to chyba rocznik '68. To dopiero cudo! A ten specyficzny ryyyk silnika :) Widzialem rowniez Camaro nieco nowsze przerobione na gaz- profanacja! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 ciekawe czyje marzenie sie spelni :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Gdzies była taka fajna strona z "ankietą"... Podajesz ile zarabiasz, wybierasz samochód... i dowiadujesz za ile lat będzie Cie na niego stać... ;) Maybacga kupię sobie za jakieś 250... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 nie chce liczyć ale może ktoś chętny: -marzenie: MercTedes SLR (opcjonalnie ten mustang co wrzuciłem) -zarobki : 3 zł dziennie (tzw kieszonkowe), 1 w miesiącu wypłata 50zł :P Uwaga! Nie mogłęm znaleźć aktualych cen!!! na stronie mercedes-benz.com nima Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 moze zaczniemy grac w hazard ;) .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 moze zaczniemy grac w hazard ;) .... 1213424[/snapback] chyba w bio-hazard :> mój tatul gra od baaaardzo dawna w totka , i za to co wydał byłby już niejeden DeLorean :>>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Marze o samochodzie Aston Martin DB9za duzy wplyw ma na Ciebie Clarkson z Top Gear :> ps: auto faktycznie cudowne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaz Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Marzenie - miec wlasny pociag ^^ (i jezdzic po panstwowych torach) a z samochodow bardzo podoba mi sie marzenie bruce'a ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 @xor Camaro owszem, ale jeszcze nieco starsze... Widzialem na zlocie amerykancow, byl to chyba rocznik '68. To dopiero cudo! A ten specyficzny ryyyk silnika :) Widzialem rowniez Camaro nieco nowsze przerobione na gaz- profanacja! :) 1213108[/snapback] Ja mam mieszane uczucia - z jednej strony, wyglada swietnie - 'normalnie', ale jednak nienormalnie :) Natomiast niektore modele zostaly spartolone - a zwlaszcza ten z debilnymi 'paskowymi' swiatlami - o, wlasnie ten : Ale taki convertible (po naszemu - cabrio) z 1967-69 tez by mi styknal :) W koncu to wlasnei pierwsza seria miala najmocniejsze silniki B) (L-78 - 375hp, ZL-1 - 425hp) O, tutaj jest Camaro z pierwszej 'edycji' : lub tutaj duuze zdjatko converitible : http://images.traderonline.com/img/10/plcn.../77086690_1.jpg Za to 2-ga seria ma bardzo charakterystyczny wyglad, w wersji RS bardzo 'masywny' :) Tutaj kolejne zdjatko Camaro 2 generacji, model tym razem Z28, ale juz nie RS : Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darksoul Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Poniewarz chwilowo nie stac mnie na Hummerka H1 :P postanowilem jezdzic małym wozem bojowym :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Poniewarz chwilowo nie stac mnie na Hummerka H1 :P postanowilem jezdzic małym wozem bojowym :D 1214155[/snapback] Darksoul zakasowales wszystko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Bylem na jezdzie probnej i wymieklem... Od dzisiaj po E55 Amg to jest moje marzenie , oczywiscie tez w wersji AMG :) A do tych co pisza ze Mercedes dla starych dziadkow jest to :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Nie wiem ktory samochod bardziej kocham, chyba Audi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 a tutaj moje marzenia a co to za bryki to zgadnijcie :razz: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xor Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 oba to nowe mustangi ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Tez Mustang? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 oba to nowe mustangi ???? 1214504[/snapback] ten pierwszy to z pewnoscia nie mustang :razz: a wiedziałem że tak padnie :wink: ... ale trzeba przyznać że w nazwie też ma "mustang" lecz marka inna, no i podobny więc dlatego a tutaj starszy mustang zmiata konkurencje, albo sie myle i to nie mustang Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...