Gość Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 kurde czemu tyle ludzi marzy o mustangach??(tych na kolach) ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michalak Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Bylem na jezdzie probnej i wymieklem... Od dzisiaj po E55 Amg to jest moje marzenie , oczywiscie tez w wersji AMG :) A do tych co pisza ze Mercedes dla starych dziadkow jest to :lol: 1214310[/snapback] E-classe jest dla starszych panów, CLS jest piękny, zaraz po CL600. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Najwyrazniej one cos w sobie maja... Tez sadze, ze to swietne samochody. Jak juz gdzies wczesniej pisalem, bylem na zlocie amerykancow, musze przyznac ze stare mustangi byly duzo fajniejsze, duzo lepiej sie prezentowaly w stosunku do tych nowszych. Jakas taka fajna linia nadwozia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
typo666 Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Moje marzenie motoryzacyjne to : 1) Honda Civic Type-r czarna + dać jakieś zawaliste felgi + neonki i sie wozić po miescie 50km/h ( nfs u2 ??) no i zeby mie pały wtedy nie łapały - za piekielną moc dwustu kucyków 2)DeLorean - za to co oferuje najlepszego czyli duszę Marzenia inne : 1) zdać maturę z przyzwoitym wynikiem 2) skombinować blondynkę 170cm wzorstu + niebieskie oczy ( tudzieć ciemnoniebieskie ) + długie nogi + a lot of other stuff :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mib Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Widac ze ktos jeszcze docenia japonska technologie!!!! :) Type-R to klasa sama w sobie. Tez na takie autko choruje. (reszte to na autko poderwiesz :D malo i ch jezdzi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 moj stary tez gra w lotto z kilka ladnych lat kolo pieciu jak nie wiecej ale nic z tego nie ma, zwraca mu sie tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość wortigern Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 cholernie podsterowny, chcialbym sie chociaż przejechac :]]] ale narazie jest wciezkim stanie, podobno jakis kolo próbuje go przywołać do życia no i oczywiście slawna, szybka i wściekła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 toyota supra, ooooooooo gdybym mial do wyboru moje marzenie i supre to bym sie zastanawial..... A jaka cena tego wozu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 tylko i wylacznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 kurde czemu tyle ludzi marzy o mustangach??(tych na kolach) ;] 1214566[/snapback] Nie wszystko co wyglada jak mustang, jest mustangiem Carno myslal pewnie o tym. Inna sprawa- moze jakby tak pogadac z panem Stańco, to może by dał posiedzieć w S7 :D ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 wortigern: ten poldolot byl super nadsterowny a nie podsterowny :P a fotka wklejona wyzej: http://republika.pl/carno/pliki/03.jpg to lipa, fotomontarz, propaganda :P Nissan Skyline ma dosc zaawansowany naped 4x4 i nie mieli tak marnotrawnie na starcie :P i napewno byl by szybszy niz Evo :P....... a ten samochod po srodku to chyba nie ford Mustang.... tylko jakeis Camaro, lecz glowy za to nie dam na koniec ciekawy art o dosc mocnym Polonezie :) http://supra.racingteam.kessler.com.pl/oth...zek-polonez.jpg Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaan Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Jak dla mnie marzeniem jest zwykłe , zachowane w dobrym stanie Tramborghini. Na przyklad takie: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=38791007 Chyba wynika to z racji tego , ze nie posiadam jeszcze prawa jazdy. Kto wie... :P :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Igor Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Marzenie kazdego rasowego fana czyli Ferrari in RED Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carno Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 1214901[/snapback]zaden Saleen :mur: to jest Mustang GT :arrow: -1- :arrow: -2- :arrow: -3- a co do tej pierwszej bryki to Ford Mustang SVT Cobra pozatym wie ktos cos o tym Fordzie GT :arrow: -1- :arrow: -2- :arrow: -3- :arrow: -4- Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 nie jestem zbyt zachłanny i chciałbym miec to : Ewentualnie nową VEctre z silnikiem 3.2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Reaper Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 RS: ATESSA, bo o tym napedzie mowisz w R34 po silnym tuningu staje sie zbytecznymi 3kg... Jesli chodzi o serie, to spring 0-200m Evo 7 wychodzi lepiej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 sadzilem ze marzen o samochodach bedzie nieco mniej :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Ktos mi powiedział ze te samochdoy do mnie pasują... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 rumun mój kumpel był na jeździe testowej tym nissanem 350z (6h jezdził) stary jego by kupił gdyby był 4-miejscowy :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LPC Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 górnolotne te wasze mażenia mi tam by wystarczyło jakbym moją delte doprowadził do takiego stanu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilobajt Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Któregoś z tych poniżej chociaż tego pierwszego to trudno jest zaparkować B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 A moje marzenie jest na avatarze :). Najlepiej w wersji SL 55 AMG. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Abram Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 No to moje skromne marzenie :) CLK-GTR I drugie: 1 2 3 4 A tak BTW znalazłem forum biedaków z niemiec :) FORUM Tu chłopaki mają dopiero furki, ale wiadomo :) to Germany. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skorpion Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 hmmmmmmmmm mam cos dla fanatykow starszych wozow moze ktos kupi ;) tutaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 berkut: to jest Lancia Delta ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kamilwrc Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Delta jest ładna :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 13 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2005 Ktos mi powiedział ze te samochdoy do mnie pasują... 1215991[/snapback] Dokładnie to samo mi sie marzy :) No może jescze doszedłby do tego Crossfire. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Lancia delta S4 - jedna z najpiekniejszych fur. integrale hf czy jak to nazwali jest juz sredniej urody z przodu... pozatym jest to marzenie nie tylko ze wzgledu na wyglad... prawdopodobnie zouwazyliscie juz ze 2 na 3 samochody ktore podalem to z B grupy sa :mrgreen: a 2 mialy silnik umieszczony centralnie :mrgreen: cieszy mnie takze technika tych samochodow, piekno konstrukcyjne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 A wasze samochody nie sa pakowane, lalalala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...