ULLISSES Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Jeśli o chodzi o takie, które mogą się spełnić, to: http://homepage.mac.com/ajsonego/lookatthis/brera.jpg (dziś nie, ale za pare lat będzie tania jak barszcz - a uroda nadal ta sama) Poza tym BMW E34 lub BMW E38 lub: Fiat 125p: 2.0DOHC, el. szyby, skóra, wspomaganie, szyberdach, centralka, dobre zawieszenie (nie koniecznie twarde) oraz hamulce, stabilizatory obu osi, kolor: czarna perła, chrom, xenony, alu, szerokie gumy Jeśli chodzi o te, które raczej się nie spełnią, to: - być z pewną osobą, której brakuje mi prawie każdego dnia.. od bardzo dawna.. - Lamborhini Gallardo (czarne) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Frankes Opublikowano 18 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2005 Wszyscy prawie myślą o samolotach i autach... Ja marze żeby wynaleziono pierwiastek CZYSTOŚCI... to jest marzenie. Z niego można by było produkować: ubrania superczyste nie brudzące się, paliwo czyste bez żadnych dla natury złych rzeczy, napoje, domy, jedym słowem wszsytko a zarazem czyste i nie trujące. Aha... żeby wrócił projekt Damian Grosa II z 1407 czyli zeby było jedno wielkie "Państwo Boże"... Kurcze... coś w hipisas się ostatnio zamieniam! Frankes! Zetnij te włosy bo ci klawiature zarosną :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorki666 Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Ja tam marze o nowej Yamaszce er łan :D (R1) od biedy może być GSX-R 1000 , jakaś fajna bryka, np. BMW M5 nowe (507KM) dom na lazurowym wybrzeżu no i oczywiście szcześliwa rodzina i zdrowie jakby na siłe szukać to jeszcze jakiś fajny quad np. grizzly :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Moje marzenie? Hmm na początek to chciałbym mieć więcej czasu, aby zrobić wszystko to, co chce. Mieć kogoś, kto zawsze kocha i czeka. Mieć rodzine i nie mieć problemów. Następnie jakiś fajny modelik RC by sie przydał. No i samochód. Opel Omega B 2.5 TDs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 (edytowane) Jeśli chodzi o samochód to... ... turkusowy metalik z fioletowym napisem "psycholożka" w rogu na masce ;) Edytowane 19 Października 2005 przez Iczka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 jeśli chodzi o realne... moje... zawsze się mi podobała a teraz jest w zasięgu ręki... jak wszytko pojdzie ok to mysle ze do 6 miechów sobie taką sprawie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fredziu Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Moje marzenie to pozytywnie zdać jutro egzamin na prawko :D 1707454[/snapback] Spełniło się moje marzenie :) Zdałem :wink: Teraz zaczynam marzyć o autku :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 19 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2005 Stworzyc popularniejszy system operacyjny niz Windows... reszta sama sie spełni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kurdefelek Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a sam chcesz tworzyć? czy jesteś programistą, tak się składa ,że mam parę pomysłów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
N2O Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 taaaaki RR :D można nim pojechać i w błoto i do opery :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Moje skromne marzenie ktore jest do spelnienia ;) A z czegos mniej mozliwego Lancer Evo VIII lub Po Tuningu Edytowane 20 Października 2005 przez Szela Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuChyY Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Przeciez to zdjecie ktore wkleiles to model :P Napewno tańszy niz ten motocykl. PS. Ja też chcialbym EVO, najlepiej wersje VI, bez tuningu, w kolorze czarnym. I jeszcze chciałbym miec kase na paliwo do niego, i umiejetnosci zeby go wykorzystac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegrz Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 a sam chcesz tworzyć? czy jesteś programistą, tak się składa ,że mam parę pomysłów 1709276[/snapback] Tak sie składa ze to tylko marzenia i tak Microsoft kupi za grosze twoje pomysly jak cos osiagniesz. Ciekawe jakie sa jeszcze klucze do sukcesu procz tego Windowsa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adam_resinsk Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 Ja miałem przyjemność jechać czymś takim http://img458.imageshack.us/my.php?image=adler121lw.jpg . A z Jaguarami też mam często styczność i powiem, że ci którzy marzą o jagusiu wiedzą co mowią. Jechałem m.in XJR 4 litrowym z superchargerem i jest poprostu bajka, a starsze też mają to "coś". I właśnie moim skromnym marzeniem byłby taki XJR. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 20 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2005 (edytowane) Ja też mógłbym marzyć o XJR, ale musiałbym od razu marzyć o lepszych drogach lub o domie w GB, bo XJRa na Polskie drogi to by mi szkoda było. E38 to też już trochę szkoda. Dziś odebraliśmy z bratem od kumpla tylne siedzenia obszyte czarnym i czerwonym skajem. Może skaj to nie skóra, ale wrażenie robi nieziemskie. Moje nowe marzenie: aby mieć siedzenia obszyte skajem/skórą (nie zależnie od modelu samochodu). Edytowane 20 Października 2005 przez ULLISSES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szela Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Przeciez to zdjecie ktore wkleiles to model :P Nie zauwazylem :lol2: No to zeby chodziaz tak wygladal :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smol__ar Opublikowano 21 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2005 Porsche GT2 B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durczyn Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 stały miesięczny dochód 12mln funtów brytyjskich, no i bym miał na każde marzenie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 22 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2005 mOJE MARZENIE ----------> hmmmmmm ? zagrać z ekipą BYKÓW U boku samego "AIR" JORDANA # 23 oczywiście w pierwszej piątce :))...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) ekhmm... tak do jezdzenia po miescie i po trasie to to: http://www.maybach.ru/exelero/m3_450.jpg a po bułki rano to takie badziewie: http://www.maybach.ru/competitors/flyingsp...%20of%20922.jpg Edytowane 24 Października 2005 przez bjabrzyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Moje marzenie http://img477.imageshack.us/img477/8831/untitled4ck.jpg :sad: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Co prawda po mojej ostatniej "przygodzie" moj zapal do motorow troche zmalal :sad: , ale jedno marzenie jest niezmienne Srebrna, bo w takiej sie zakochalem, ale bordo tez jest piekna (bordo moj ulubiony :-P ) Nie pogardzil bym tez najnowsza R "szosteczka". bo naprawde slicznie im wyszla. A teraz bardziej przyziemne marzenie (chodzi o cene :wink: ) Mam nadzieje, ze uda mi sie spelnic to ostatnie w najblizszym czasie :-P Edytowane 24 Października 2005 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 (edytowane) Byc moze w przyszlym roku realizacja ;) 1 Takiego ma brejdak cioteczny, ja tez bym chcial ;) 2 To mi się baaaardzo podoba ;) 3 Lub to ;) 4 Edytowane 24 Października 2005 przez CH3RRY-JU!C3 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 Ja mam dość ogromne Marzenia: :D 1. Dla tych co znają Warszawę 1588112[/snapback] Wtedy wspomniałem o ścigaczu Ducati o to i ON CUDO. :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Souler Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 a ja chce miec troche szczescia w zyciu i zdrowie jak kon, no i fajna kochajaca kobitke. to wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 a ja chce miec troche szczescia w zyciu i zdrowie jak kon, no i fajna kochajaca kobitke. to wszystko 1716959[/snapback] Dokladnie zdrowie i kochana kobitka = wszystko co potrzebuje (prawie :-P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Serchio Opublikowano 24 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2005 A ja bym chciał, aby osoba którą Kocham, odwzajemniła moje uczucie. To jedyne marzenie i chyba niewykonalne :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 eeeeetam ktoś cie napewno pokocha ;] ja jednak zostaje przy swoim maybachu ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kanathea Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 ekhmm... tak do jezdzenia po miescie i po trasie to to: 1716700[/snapback] gotham city sprawilo batmanowi nowy samochod ? :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bjabrzyk Opublikowano 25 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2005 moj stary jak mu to pokazałem to też zaczął o tym batmanie ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...