Skocz do zawartości
Skorpion

Marzenie

Rekomendowane odpowiedzi

Jeśli o chodzi o takie, które mogą się spełnić, to:

http://homepage.mac.com/ajsonego/lookatthis/brera.jpg

(dziś nie, ale za pare lat będzie tania jak barszcz - a uroda nadal ta sama)

Poza tym BMW E34 lub BMW E38 lub:

Fiat 125p: 2.0DOHC, el. szyby, skóra, wspomaganie, szyberdach, centralka, dobre zawieszenie (nie koniecznie twarde) oraz hamulce, stabilizatory obu osi, kolor: czarna perła, chrom, xenony, alu, szerokie gumy

Jeśli chodzi o te, które raczej się nie spełnią, to:

- być z pewną osobą, której brakuje mi prawie każdego dnia.. od bardzo dawna..

- Lamborhini Gallardo (czarne)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wszyscy prawie myślą o samolotach i autach... Ja marze żeby wynaleziono pierwiastek CZYSTOŚCI... to jest marzenie. Z niego można by było produkować: ubrania superczyste nie brudzące się, paliwo czyste bez żadnych dla natury złych rzeczy, napoje, domy, jedym słowem wszsytko a zarazem czyste i nie trujące. Aha... żeby wrócił projekt Damian Grosa II z 1407 czyli zeby było jedno wielkie "Państwo Boże"... Kurcze... coś w hipisas się ostatnio zamieniam! Frankes! Zetnij te włosy bo ci klawiature zarosną :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tam marze o nowej Yamaszce er łan :D (R1) od biedy może być GSX-R 1000 , jakaś fajna bryka, np. BMW M5 nowe (507KM) dom na lazurowym wybrzeżu no i oczywiście szcześliwa rodzina i zdrowie jakby na siłe szukać to jeszcze jakiś fajny quad np. grizzly :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Moje marzenie? Hmm na początek to chciałbym mieć więcej czasu, aby zrobić wszystko to, co chce. Mieć kogoś, kto zawsze kocha i czeka. Mieć rodzine i nie mieć problemów. Następnie jakiś fajny modelik RC by sie przydał. No i samochód. Opel Omega B 2.5 TDs

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez to zdjecie ktore wkleiles to model :P Napewno tańszy niz ten motocykl.

PS. Ja też chcialbym EVO, najlepiej wersje VI, bez tuningu, w kolorze czarnym. I jeszcze chciałbym miec kase na paliwo do niego, i umiejetnosci zeby go wykorzystac.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a sam chcesz tworzyć? czy jesteś programistą, tak się składa ,że mam parę pomysłów

1709276[/snapback]

Tak sie składa ze to tylko marzenia i tak Microsoft kupi za grosze twoje pomysly jak cos osiagniesz.

Ciekawe jakie sa jeszcze klucze do sukcesu procz tego Windowsa...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja miałem przyjemność jechać czymś takim http://img458.imageshack.us/my.php?image=adler121lw.jpg . A z Jaguarami też mam często styczność i powiem, że ci którzy marzą o jagusiu wiedzą co mowią. Jechałem m.in XJR 4 litrowym z superchargerem i jest poprostu bajka, a starsze też mają to "coś". I właśnie moim skromnym marzeniem byłby taki XJR.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja też mógłbym marzyć o XJR, ale musiałbym od razu marzyć o lepszych drogach lub o domie w GB, bo XJRa na Polskie drogi to by mi szkoda było. E38 to też już trochę szkoda.

Dziś odebraliśmy z bratem od kumpla tylne siedzenia obszyte czarnym i czerwonym skajem. Może skaj to nie skóra, ale wrażenie robi nieziemskie. Moje nowe marzenie: aby mieć siedzenia obszyte skajem/skórą (nie zależnie od modelu samochodu).

Edytowane przez ULLISSES

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ekhmm... tak do jezdzenia po miescie i po trasie to to: http://www.maybach.ru/exelero/m3_450.jpg

a po bułki rano to takie badziewie: http://www.maybach.ru/competitors/flyingsp...%20of%20922.jpg

Edytowane przez bjabrzyk

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co prawda po mojej ostatniej "przygodzie" moj zapal do motorow troche zmalal :sad: , ale jedno marzenie jest niezmienne

Srebrna, bo w takiej sie zakochalem, ale bordo tez jest piekna (bordo moj ulubiony :-P )

Dołączona grafika Dołączona grafika

Nie pogardzil bym tez najnowsza R "szosteczka". bo naprawde slicznie im wyszla.

Dołączona grafika

A teraz bardziej przyziemne marzenie (chodzi o cene :wink: )

Dołączona grafika

Mam nadzieje, ze uda mi sie spelnic to ostatnie w najblizszym czasie :-P

Edytowane przez DziubekR1

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Byc moze w przyszlym roku realizacja ;)

1

Takiego ma brejdak cioteczny, ja tez bym chcial ;)

2

To mi się baaaardzo podoba ;)

3

Lub to ;)

4

Edytowane przez CH3RRY-JU!C3

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi