pajacyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Jak sobie poradziliście z piskami które emituje Barracuda? Jest to dosyć wysoki i nieprzyjemny dźwięk który po kilku godzinach doprowadza mnie do szału. Oczywiście potraktowałem dysk smscan.exe ale za przeproszeniem <span style="color:red;">[ciach!]</span>o to dało, wyciszyłem sobie kompa wszystko jest cichutkie a tu taka kicha, piszczy aż uszy bolą. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Hmmm bawilem sie juz czterema BIV i zadna nie piszczala chociaz ucho to mam dobre . Proponuje zadzwonic do serwisu i walnac historyjke jakas jak to tobie przeszkadza , i szkodzi twoim dziecia np ;) . BTW jaka masz wersje Firmware ?? . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Ja tam niemialem zadnych piskow tylko na poczatku pszy wlanczaniu cos bylo ale puzniej jusz nie . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 poszukaj pliki smscan.exe najlepiej w plikoskopie onet-u Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 best-boy proponuje czytac to co inni pisza, a piski z tego co czytałem w archiwum maja też inni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 podejrzewam że gumowe podkładki pod śrubki niewiele pomogą, prawda? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Moja barakuda jeszcze działa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 osobiscie jeszcze nigdy nie doswiadczylem piszczacej baracudy IV Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dimek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Moja Barracuda IV 40GB (firmware 3.05) śmiga od niecałego roku i poziom wydawanego przez nią dźwięku jest na niezmienionym poziomie - tzn. dysk jest niesłyszalny :!: I za to tak kocham swoją Barracude :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 a jezeli sprawdze na innym kompie i bedzie piszczec to co? reklamować? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pajacyk Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ciekawe czy mozna aktualizowac firmware dysku? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ENIGMA Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ciekawe czy mozna aktualizowac firmware dysku? można tak samo jak nagrywarki. tylo że raczej nie wypuszczaja firmweru a szkoda. napisałem kiedyś do seagate czy mogą mi przysłaś oprogramowanie do dysku. odpowiedzieli po 1 dniu (jak pisałem do polskiego hp czekałem 1 miesiąc na info - to tak off) ale niestety nie mogą tego zrobić bo to tajemnica handlowa. widać coś jest w oprogramowaniu że nie chcą by ktos to zobaczył :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 mi piszczała chyba ze 2 dni po zainstalowaniu via4in1 (tryb dma) ale potem zwyczajnie przestała. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...