langi Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Pytanie do wszystkich znających się na nokiach, a zwłaszcza 7650. Zainstalowałem sobie pare programków typu pilot na irde i inne. Moje pytanie czy aby wykasować należy jedynie usunąć katalog z programem, a jeśli nie to czy istnieje jakas opcja uninstall ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turzol Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Miałem jeszcze niedawno 7650. Musisz dopchać się do menadżera pamięci i tam jest opcja odinstaluj (dokładnie ci nie powiem bo wyleciało mi z głowy..) Wywalenie samych katalogów nic ci nie da - pliki programu zostają - to Symbian ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RoKFoR Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 wchodzisz w menadzer aplikacji i z opcji wybierasz usun Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...