Kaczor Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 http://konekt.onet.pl/ co sądzicie o tym ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 ja sprawdzalem u kolegi..... owszem chodzi troche szybciej niz t psa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Nie wiem co to da, ale dla zasady zmienie, wszystko jest lepsze od tej poje$%^%^*$*$^ tepsy. Juto dam znać, jak to działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczor Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Nie wiem co to da, ale dla zasady zmienie, wszystko jest lepsze od tej poje$%^%^*$*$^ tepsy. Juto dam znać, jak to działa i jak ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 8 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Października 2002 Lepiej od tepsy o tyle, że nie zrywa połączenia i nie mam zastojów, tak jak na tepsie. Z kolei mówił mi dzisiaj Paszczu, że próbował się połączyć wczorej przez tepse i go dwa razy wywalilo, a na onecie bylo zajete. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...