_Vip_ Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Dalej jade na moim ukruszonym duronku.Kase juz pozbierale na Xp,ale czekam do wakacji az ceny bardziej spadna.W czoraj z nudow zaczolem sie bawic.Teraz moj Duronik 850 chodzi na 7x150 :) i jest git.Napiecie na proca 1.8V,pamiatki musilem odpalic na cl3 :( bo to jakies noname. Macie jeszcze wyniki z PcMark2002 : CPU : 2685 Mem : 2487 HDD : 650 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Aha katowalem go przezcala noc zapetlonym 3Dmarkiem2k1 i temp. max 58'C - chlodzenie wlasnej produkcji (7V) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Czemu masz tak slabo przy HDD ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 defragmetacje musze zrobic ,mam burdel na dysku :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 defragmetacje musze zrobic ,mam burdel na dysku :)Myslisz, ze to cos pomoze ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 faktycznie cos jest nie tak!!! Macie jakies pomysly czemu tak wolno? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Mozeliwe ze trafila ci sie ta zwalona czesc Barracud IV 40GB!!!! Byla o tym mowa na twojepc na boardzie jakis czas temu. Te zwalone charakteryzowaly sie slaba wydajnoscia. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Normalnie juz zglupialem !!! sisoft Sandra 2002 dysk C (ok.10GB) : 11200 !!! dysk D (ok.30GB) : 27000 Pamietam ze kiedys bylo OK.Kto mi wyjasnie o co tu chodzi ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosher Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Skoluj sobie programik o nazwie Seaam2 (czy jakos tak). Ja jak mialem BarracudeIV to pomogl w kwestii czasu dostepu. Na tym dysku C: to nie brakuje CI przypadkiem miejsca? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ja tak samo mam z dyskiem cos nasrane ale wiem czego to wina bo to jest Segate :( Ostatnio mialem 220 HDD w PCMarku2002 a poprzednimi razami to mi sie wieszal w czasie testow dysku :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Nagrywanie z kamerki w pelnej ramce palowskiej (720x576) bezposrednio do MPEG2 przebiega bez problemu na obydwu partycjach.Kopiowanie 3 albumow DMX'a o rozmiarze ok.250MB trwalo na obu tak samo ok.50sec. Wiec wg.mnie wydajnosc jest OK.Bo przeciez przy zapisie MPEG2 twardziel odgrywa najwazniejsza role. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
(D)jur(on) Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Nagrywanie z kamerki w pelnej ramce palowskiej (720x576) bezposrednio do MPEG2 przebiega bez problemu na obydwu partycjach.Kopiowanie 3 albumow DMX'a o rozmiarze ok.250MB trwalo na obu tak samo ok.50sec. Wiec wg.mnie wydajnosc jest OK.Bo przeciez przy zapisie MPEG2 twardziel odgrywa najwazniejsza role.popros ludzi z B4 aby zrobili podobne testy jak rowniez i w benchmarkach i wtedy porownaj z nimi Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...