G.U.R.U Opublikowano 7 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2005 Pomocy, w moim kompie po zmianie ustawienia odnośnie napędu cd w BIOSIE, komputer mi sie nie odpala, a ja nie moge nawet wejść do ustawień BIOSA P.S Komp jest na gwarancji, więc nie moge rozkręcać, a chce to zrobić bez pomocy serwisu i bez rozkręcania kompa. prosze o pomoc :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Komputer sie nie odpala i nie mozesz go rozkrecic.Mozesz mi powiedziec jak chcialbys to zrobic? Masz zaplabowany komputer? kto w ogole kupuje takie smiecie? ;-) Ale skoro masz gwarancje to zanies i niech Ci to zrobia powiedz ze nie wiesz co sie stalo i tyle, chciales wlaczyc i nic sie nie pokazalo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.U.R.U Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Tak mam zablokowanego kompa.Ja tego nie kupiłem, moja dziewczyna, a ona nie chce utracic gwarancji, ja to bym zresetowałBIOSA i koniec. tylko że do tego musze go rozkręcić. JEst inny sposób? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolipop Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Jak sie nie wie co się robi to się nie bierz chlopak za wlazenie do Biosa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vanitas Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Wejdź na stronę producenta płyty i sprawdź czy można wgrać bios z dyskietki. Wiem że jest taka możliwość w płytach MSI(dyskietka z biosem, po uruchomieniu Ctrl+home - wymusza aktualizację ). Powodzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.U.R.U Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A tym nie traci sie gwarancji, bo to nie mój komp <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zanies komputer tam gdzie byl kupiony, niech zresetuja CMOS albo cos tam innego zrobia jak cos sie zepsulo i tyle, nie stracisz gwarancji.Nie widze innej mozliwosci.W koncu po to masz gwarancje zeby z niej korzystac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzmot Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A czy ten komp na pewno jest zaplombowany na obudowie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 albo trzymaj klawisz insert przy odpaleniu kompa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
G.U.R.U Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 A czy ten komp na pewno jest zaplombowany na obudowie? 1211347[/snapback] Aż takim laikiem to nie jestem żeby nie widzieć czy jest napewno zaplombowany na obudowie czy nie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...