gregosnl Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) a ztej stronki http://www.monarchcomputer.com/Merchant2/m...gory_Code=AMD64 ale ja w new jersey mieszkam tonie wiem jak w polandzie ala ja go wychaczylem jak jeszcze za 248$ byl dlatego odrazu kupilem bez zastanawiania teraz czekam na reszte sprzetu Edytowane 29 Stycznia 2005 przez gregosnl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregosnl Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 a tujeszcze jedna stronka z czesciami http://www.pricewatch.com/ na niektorych shiping jest za granice :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 srekal34--> jesli ktos sie do nie doczepi, ze nie moj do go zdejme, mi wogole avatar nie jest potrzebny, bo po co? to jest jakis avi z zagranicznego forum, dalem go sobie bo mi sie podoba... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapra Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 ciekawe czy wlasciclel zdjecia o tym wie - ale to inna kwestia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 gdzie ty dostaniesz gf6600 za 450? 1240842[/snapback] za 439zł + wysylka mozna miec(Gigabyte) a za 460zl Leadtek. + wysylka. No chyba ze sie w Gdańsku lub Krakowie mieszka:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ediee Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 jak tak to wszystkich, razi szokuje to go wywaliłem, aha ale czy to wymaga tyle gadania? moze wrócmy do tematu?!?!?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mam takie pytanie: próbował ktoś instalować kartę TV na płycie z s939? Występują jakieś problemy z działaniem karty? I jeszcze jedno: co myślicie o płycie Asus A8N-SLI nForce4 PCIex, pod względem OC i ewentualnych problemów z płytą (z kartą TV na niej też)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Na Asusie A8V testowalem i problemow nie stwierdzono. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jarlaxe Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zastanawiam się nad płytą pod AGP :? Planowałem MSI K8N Neo2 Platinium ale teraz jak doszedłem do momentu w którym bym mógł kupić to sie okazuje że nie ma gdzie :blink: co więcej ani widu ani słychu a nich :? W związku z tym zastanawiam się nad jakąś rozsądną alternatywą :? - przejżałem wątek o płytach głównych - co myślicie o Epox 9NDA3+ ? Ma większe wady oprócz niskich napięć na pamięci? Jak wygląda bios ? Thx za rady Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Karas, jaką kartę testowałeś na tym Asusie A8V? Ja mam PixelView Play TV Pro. Jak wyglądają możliwości OC tej płyty? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Wlasnie identyczna testowalem ,a o mozliwosciach o/c z grubsza do uzyskania od razu ,poczytasz na poprzednich dwoch stronach tego watku (na rev2 FSB rzedu 280 nie jest problemem). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A na Asus A8V z PCI Express (K8T890) działa blokada PCI? Bo na płytach na K8T800 Pro z AGP w wersjach 1.x nie działa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 A na Asus A8V z PCI Express (K8T890) działa blokada PCI? Bo na płytach na K8T800 Pro z AGP w wersjach 1.x nie działa. 1244099[/snapback] Kto powiedzial ze nie dziala na takich plytach blokada PCI ? u mnie normalnie ustawiasz sobie 66/74, albo zaleznie od czestotliwosci ... i wszystko jest ok. mysle ze gdyby nie bylo to przy 280x8 moja barracuda by juz dawno odleciala z talerzami :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mam , pytanko , jakich powinnam się spodziewać wymików w EVEREŚCIE na ustawieniach 250X9 , pamiątki 500mhz 2,2-3-3-8 1T ?? Bo coś mi sie mało wydaje że mam odczyt z pamięci 3800 :-( , czy sa to może realne wyniki?? THX i powiedzcie mi jak macie CELL meni ustawwione funkcje OC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Sorki nie 2,2 tylko 2,5 bo zaraz się ktoś czepi :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 wygląda jakby bez duala pamiatki działały :| w któych slotach masz pamieci ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 drugi od góry ,czyli od zasilacza,acha mam tylko jedną kostkę :-( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bachus_anonym Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) drugi od góry ,czyli od zasilacza,acha mam tylko jedną kostkę :-( 1244532[/snapback] do dual'a potrzebne sa dwie :rolleyes: poza tym, najlepiej abys wkladala kostki w sloty pierwsze od procesora. do tego, szczerze Ci powiem, ze posiadanie tylko jednej kostki troche przycmiewa sens uzywania S939. zatem moja rada to - zmien pamieci ;) przy 250x9 w dual'u powinnas miec Sandre mniej wiecej na poziomie 6700-6900 MB/s Edytowane 29 Stycznia 2005 przez bachus_anonymous Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Mam , pytanko , jakich powinnam się spodziewać wymików w EVEREŚCIE na ustawieniach 250X9 , pamiątki 500mhz 2,2-3-3-8 1T ?? Bo coś mi sie mało wydaje że mam odczyt z pamięci 3800 :-( , czy sa to może realne wyniki?? THX i powiedzcie mi jak macie CELL meni ustawwione funkcje OC 1244497[/snapback] Kasiuniu :>... mysle ze twoje wyniki są ok. ja przy 260X9 CL3-4-3-10-2T mam okolo 3904MB/s odczytu wiec u ciebie jest ok bo masz mniejsze FSB... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kassiunia Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Oka thx, zaczynam szukać pamiątek do duala latajacych na minmum 500mhz , i musze sprzedać moje hynixy, a nie mam kasy na następną 512 :-(, ale na 2x256 czemu nie skoro jest az taki przyrost mocy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RAFAL10 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Kto powiedzial ze nie dziala na takich plytach blokada PCI ? u mnie normalnie ustawiasz sobie 66/74, albo zaleznie od czestotliwosci ... i wszystko jest ok. mysle ze gdyby nie bylo to przy 280x8 moja barracuda by juz dawno odleciala z talerzami :] 1244407[/snapback] Raptor pisał w poradniku o płycie Asus A8V Deluxe. Tą płytę miałem na myśli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TANK26 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Oka thx, zaczynam szukać pamiątek do duala latajacych na minmum 500mhz , i musze sprzedać moje hynixy, a nie mam kasy na następną 512 :-(, ale na 2x256 czemu nie skoro jest az taki przyrost mocy :P 1245090[/snapback] Święta prawda, kupiŁem sobie dwa miechy temu Hynixy specjalnie do A64, ale okazuję się że one są zasłabe ! Dobre to były do athlonów XP :lol: Mój rekord w podkrĘceniu to 2700Mhz ale prime95 wywalał okoŁo po 15 minutach , chyba za maŁe napięcie dawałem, ale wiĘcej nie eksperymentowałem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 Raptor pisał w poradniku o płycie Asus A8V Deluxe. Tą płytę miałem na myśli. 1245097[/snapback] No na wczesniejszych biosach nie dzialala ,ale z tego co wyczytalem na xtremesystems to chyba od biosu 1005 albo 1006 blokada dziala. Zreszta teraz wszystkie plyty to rev2 ,wiec nie ma sie czym martwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Raptor Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 ...wiec nie ma sie czym martwic. 1245154[/snapback] poza tym że płyty powyżej 275 pracują niestabilnie - odpalić do benchów się da nawet 295 ale nie ma szans żeby płyta podziałała na tych ustawieniach dłużej niż 20min Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 mam do was prosbe , bede zmienial plyte z AV8 na cos na nF3 i mialem brac 9nda3+ ale zauwazelem ze na forum kilka osob zachwala GIG K8ns ultra-939 i zastanawiam sie czy warto sie w nia bawic , cena 300zl a epox 500 zl , 200 zl roznicy to bym wziol sobie 6600GT sprzedajac jeszcze mojego 9550 i troche dolozyc , prosilbym o porade , chce zmienic mobo bo ten abit jest o dupe roz....ć , fsb230 1:1 lub asynchro i koniec :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość majkel84 Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) mam do was prosbe , bede zmienial plyte z AV8 na cos na nF3 i mialem brac 9nda3+ ale zauwazelem ze na forum kilka osob zachwala GIG K8ns ultra-939 i zastanawiam sie czy warto sie w nia bawic , cena 300zl a epox 500 zl , 200 zl roznicy to bym wziol sobie 6600GT sprzedajac jeszcze mojego 9550 i troche dolozyc , prosilbym o porade , chce zmienic mobo bo ten abit jest o dupe roz....ć , fsb230 1:1 lub asynchro i koniec :mur: 1245181[/snapback] jeśli już masz zamiar kupować nową grafę to nie lepiej na PCIe ?? Bierzesz tego GB na NF4 i 6600 (zwykły z dobrymi pamięciami albo GT) na PCIe i jazda A najlepiej to Asusa A8N SLI albo DFI ultra-D i do tego 6200 :D i jak dozbierasz to wsadzisz drugiego 6200 (@6600) i wydajność na pewno bedzie większa niż 6600GT Edytowane 30 Stycznia 2005 przez majkel84 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 mam do was prosbe , bede zmienial plyte z AV8 na cos na nF3 i mialem brac 9nda3+ ale zauwazelem ze na forum kilka osob zachwala GIG K8ns ultra-939 i zastanawiam sie czy warto sie w nia bawic , cena 300zl a epox 500 zl , 200 zl roznicy to bym wziol sobie 6600GT sprzedajac jeszcze mojego 9550 i troche dolozyc , prosilbym o porade , chce zmienic mobo bo ten abit jest o dupe roz....ć , fsb230 1:1 lub asynchro i koniec :mur: 1245181[/snapback] witam mialem tego gigabyta ostatnio dziala dokladnie jeden dzien i zmarl z niewadomych przyczyn plytka swirowalatroche max fsb na niej jakie uzyskalem to 280 wyzej juz dziwnie sie zachowywala i za nic w swiecie nie chcial dzialac dual plytka raz odpalala raz nie nie bylo regoly teraz mam owego epoxa i jestem zadowolny na maxa jak narazie fsb 320 dzis jeszce potestuje co ten potwor potrafi pamieci glownie mnie ograniczaja 2x256 twinmos chodza na max 250 hynixy pozyczylem kumplowi jedyny jak narazie - jaki zauwazylem to brak blokady 3i4 portu sata jak dla mnie plytka jest swietna :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 (edytowane) nie chce sli bo to za duzo kasy i jakos pci-e mi nie lezy :P wole stare poczciwe AGP storm no epox jest swietny ale tyle kosztuje , a takto bym mial mobo i grafe , cpu mam 3200+ Winiego Edytowane 30 Stycznia 2005 przez VerB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
storm Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 nie chce sli bo to za duzo kasy i jakos pci-e mi nie lezy :P wole stare poczciwe AGP storm no epox jest swietny ale tyle kosztuje , a takto bym mial mobo i grafe , cpu mam 3200+ Winiego 1245216[/snapback] moze to byltylkoprzypadek ze trafilem na takie mobo ale nie usmiechalo by mi sie puzniej czekac na plytke jak by sie skopala i te dziwne jej zachowania to zrazilomnie do gigabayta fakt epox jest troche drogi no ale wybor nalezy do ciebie bioroac epoxa napewno sie nie zawiedziesz takjak na tym AV8 :) pozdr :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 30 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2005 juz nie mowmy o AV8 :wink: wezme k8ns i 6600GT nawet na nominalnych ustawianiach i tak bedzie wydajnie ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...