Zabi Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mam problem bo zakupiłem wczoraj GeForce 6600GT Leadtek zadowolony odpaliłem grafike na moim zlomie :D no i niby wszystko luz no ale mówie sprawdze jak karta sprawuje się w grach. No to install FarCry gram odpalam na maxymalnych detalach..no niby znów luz gra 0 zacięcia . Zaczołem se tak pogrywac a tu nagle drabina cała rozmyta na pół ściany... chwilke dalej trawa różnież rozmazana tekstury się rozmywyałi i ciągnęły jak guma do żucia. Później zrobiłem formata mówie FarCry juz nie isntaluje pewnie płytki mi sie zrypały. Zainstalowałem Medal od Honor Wojna na Pacyfiku. Główne menu pięknie! ale odpaliłem misje numer jeden i.....żołnierze mieli dziury w głowach takiej wielkości ze można było zobaczyc co jest za nimi . Woda ciągnie sie jak guma do żucia to samo co FarCry. I nie wiem od czego to... Ja myslę że od AGP. Bo moja karta graf. pracuje na AGP 4x . Jak myślicie czy to na pewno wina AGP ?? Tak samo mialem jak za mocno podkręciłem kiedyś GeForce 4 MX 440. no zasilacz mam Szefa 360W. Nie wiem pomóżcie tekstury sie psuja w każdej z nowych gier w Quake 3 np takie coś mi nie występuje. Windows tez chodzi dobrze.. PROSZĘ O POMOC!!! (8 stycznia ) moge załatwic sobie płytke główną ale tylko 8 stycznia z AGP 8x wiec prosze o szybka odpowiedz bo dziś jest 8 stycznia czy to na pewno wina mojego AGP!!!! jeszcze raz HELP ME!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 U mnie zasuwa jak zloto na AGP4x, wiec to nie to. Sprobuj innych sterownikow (ja korzystam z 71.24 z guru3d.com). Wylacz tez FastWrites w biosie, Leadtek bardzo tego nie lubi (moj sie wieszal i rzucal artefaktami przy starcie Windows). No i milo by bylo gdybys podal jakie masz mobo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Luk33 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Miałem dokładnie to samo, asusem A7M266 (AGP4x)sypalo mi artami, jak cholera. Zmiaan na EPOXA i wszystko gra :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Pokombinuj ze sterownikami... A jeżeli nic to zmieniaj tą płytę... OT: Luk33 radziłbym Ci zmienić podpis i zapoznać się z regulaminem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zabi Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Czy zmiana płyty głównej pomoże na 100% . Bo zmieniłem tu sterowniki jak kolega pisał no jest wszystko w porządku poza jednym <_< w grach mam 2 razy mniej FPS :/ . Jeszcze raz :) : czy jak zmienie na płyte główna z AGP 8x to będzie wszystko w porządku aha i jeszcze jedno zamierzam zmienić płytę na : Gigabyte płyta gł. 7N400L, nForce2U, DualDDR400, LAN, ATX czy moze lepiej na : ABIT płyta gł. NF7, nForce2, DDR400, LAN, ATX Aha i nie chodzi mi tu w tym momencie o podatność na podkręcanie tylko o to żeby grafika mi w końcu dobrze chodziła na któryś z tych płyt bez problemu. jeszcze raz pisze nazwe grafiki : WinFast A6600GT GT , TDH 128 MB , DDR3 AGP (GeForce 6600GT) Firmy Leadtek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
amras Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Czy zmiana płyty głównej pomoże na 100% . Bo zmieniłem tu sterowniki jak kolega pisał no jest wszystko w porządku poza jednym <_< w grach mam 2 razy mniej FPS :/ . Jeszcze raz :) : czy jak zmienie na płyte główna z AGP 8x to będzie wszystko w porządku aha i jeszcze jedno zamierzam zmienić płytę na : Gigabyte płyta gł. 7N400L, nForce2U, DualDDR400, LAN, ATX czy moze lepiej na : ABIT płyta gł. NF7, nForce2, DDR400, LAN, ATX Aha i nie chodzi mi tu w tym momencie o podatność na podkręcanie tylko o to żeby grafika mi w końcu dobrze chodziła na któryś z tych płyt bez problemu. jeszcze raz pisze nazwe grafiki : WinFast A6600GT GT , TDH 128 MB , DDR3 AGP (GeForce 6600GT) Firmy Leadtek 1211502[/snapback] sa szanse ze to mobo albo po prostu grafa padał sprawdz u kogos innego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...