pietruch666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 dostałem od kumpla ukruszonego durona 1600 :mur: komp przy nim normalnie wstaje temperatura jest 35C tylko mam wrażenie ze jakoś go muli czy ukruszenie moze byc tego przyczyną? a dodam ze ukruszenie jest niewielkie i na rogu jądra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 nieslyszalem o obiawach w stylu mulenie po ukruszeniu;) moze sie resetowac ostro grzac ale chyba nie mulic predzej cos masz z systemem... moj tez jest lekko ukruszony i nic to nie zmienilo w jego dzialaniu :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 zgadzam sie z przedmówca, też mam coraz bardziej kruszącego się durnia i wsio jest git, jak muli to raczej system się wysypuje... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 U mnie na BARTKU z lekko ukruszonym jądrem wszystko spoko kręci się bez problemu temperatura max 48 na AC. Za niedługo WC i będzie lepiej żadnego mulenia nie odczułem. Może ramu masz za mało i za dużo syfu w windowsie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arczowsky Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A może urwało mu te 64kb cache?;] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adi_em Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 zauważyłem niepokojącą rzecz na moim Bartonie 2600+, ale nie chciałem nowego tematu zakładać. Gdy zmieniałem chłodzeni z boxowego na Thermaltake SilnetBoost, po zdjęciu radiatora i wyczyszczeniu ze starej szarej "past" zauważyłem małę śięcące się na srebno miejcee na jądrze. Myśle, kurde ukruszyło się? Założyłem SilntBoost odpalam z serceem w gardle i... działa... Co Wy o tym myślicie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietruch666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ramu ma 512 jakies no-name spróbuje postawic na nowo system zobacze co bedzie dzięki za odpowiedz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 :wink: Mój kumpel za czasów Duronów 600 miał wersję która była zalana colą, ukruszona i podkręcona na 1.2GHz i działała najlepiej ze wszystkich procesorów jakie miał w ogóle wliczając dzień dzisiejszy. Czy to była dobra linia, czy pomagała w tym cola i ukruszenie rdzenia :D , kto wie ... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luchuma Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 a ja na to ze te copper shimy to jednak przydatna rzecz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
File Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 :wink: Mój kumpel za czasów Duronów 600 miał wersję która była zalana colą, ukruszona i podkręcona na 1.2GHz i działała najlepiej ze wszystkich procesorów jakie miał w ogóle wliczając dzień dzisiejszy. Czy to była dobra linia, czy pomagała w tym cola i ukruszenie rdzenia :D , kto wie ... B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...