Skocz do zawartości
pietruch666

Ukruszony Duron

Rekomendowane odpowiedzi

nieslyszalem o obiawach w stylu mulenie po ukruszeniu;) moze sie resetowac ostro grzac ale chyba nie mulic predzej cos masz z systemem... moj tez jest lekko ukruszony i nic to nie zmienilo w jego dzialaniu :mrgreen:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie na BARTKU z lekko ukruszonym jądrem wszystko spoko kręci się bez problemu temperatura max 48 na AC. Za niedługo WC i będzie lepiej żadnego mulenia nie odczułem. Może ramu masz za mało i za dużo syfu w windowsie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zauważyłem niepokojącą rzecz na moim Bartonie 2600+, ale nie chciałem nowego tematu zakładać.

Gdy zmieniałem chłodzeni z boxowego na Thermaltake SilnetBoost, po zdjęciu radiatora i wyczyszczeniu ze starej szarej "past" zauważyłem małę śięcące się na srebno miejcee na jądrze. Myśle, kurde ukruszyło się?

Założyłem SilntBoost odpalam z serceem w gardle i...

działa...

Co Wy o tym myślicie?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:wink: Mój kumpel za czasów Duronów 600 miał wersję która była zalana colą, ukruszona i podkręcona na 1.2GHz i działała najlepiej ze wszystkich procesorów jakie miał w ogóle wliczając dzień dzisiejszy. Czy to była dobra linia, czy pomagała w tym cola i ukruszenie rdzenia :D , kto wie ... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

:wink: Mój kumpel za czasów Duronów 600 miał wersję która była zalana colą, ukruszona i podkręcona na 1.2GHz i działała najlepiej ze wszystkich procesorów jakie miał w ogóle wliczając dzień dzisiejszy. Czy to była dobra linia, czy pomagała w tym cola i ukruszenie rdzenia :D , kto wie ... B)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...