allcapone Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam ktora płyte wybrac prosze o pomoc?? Abita KV8 PRO nForce3 250 Epox 8kDA3J nForce3 250 Gigabyte GA-K8NS Pro nForce3 250 Microstar K8N Neo-Platinum nForce3 250 Ktora płyta bedzie najbardziej wydajna oraz stabilna (podkrecanie niekoniecznie) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Bralbym Albo Epoxa albo Gigabajta. Pewnie plyty pewnie chipsety. Napewno bedzie zadowolony. A Abit o ile sie nie myle jest na K8t800... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Epoxa nie - podobno niestabilny BARDZO. MSI lub Abit dają sobie rade w O/C, stabilne też bedzie Gigabyte(slabe OC) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ige007 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 jest jeszcze bardzo dobry DFI LanParty UT nForce3 250Gb za 450zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zulusman Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Polecam DFI wlasnie. Bardzo wysokie HTT mozna uzyskac, co do procka 2800 zdecydowanie sie przyda... BEde mial niebawem do sprzedania taka, jakby co ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajmon1980 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Biesz MSI, najlepsza płyta, ja też mam msi tylko niższy model, różną się tylko dodatkami, i procka podkręciłem o 700mhz, bez żadnego problemu. TYLKO MSI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Msi albo DFi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ja bym polecił abita ... :) 'nie ma bita na abita' ;P , bardzo stabilna i przyjazna w OC plytka :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
micitek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Epox 8KDA3J tylko w rewizji 2.2 - ponoć wszystkie błędy usuniete, 3 fazy zasilania na procku... Jeśli ma to byc cos bez kompromisów to bierz dfi - 4 fazy zasilania procka :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hamil_Hamster Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 4 na 8 wypowiedzi poleca DFI... To i tak mało, bo płytka jest najlepsza pod swoją platforme :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Benyman Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Z mojego doswiadczenia nie sklanialbym sie ku abitowi. Mialem kv8pro 3rd-eye.Niby spoko sie krecilo.Ale plyta nie chodzila stabilnie.Po za tym lezy teraz w serwisie,mikroprocesor odpowiedzialny za wskazania temperatur nie dzilall jak nalezy. Teraz biore MSI. W tym tygodniu powinienem zaczac testowac.O moich bojach jeszcze napisze. POzdrawiam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzida Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 Bardzo dobry wybór jest bardzo dobra też mam MSI tylko starszy model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 17 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2005 (edytowane) Ktoś pisał że EPOX niestabilny :) Jaja sobie ktoś robi czy co ??? Poprzednio przez rok czasu miałem Epoxa 8RDA+ kręciłem na nim Athlona 1700+ na 2350MHz co dawało jakieś PR3300+ wszystko chodziło cacy i chodz i do dziś tyle że u innego człeka. Ostatni składałem dwa kompy na EPOX'ie 8RDA+ Pro wszystko ładnie cacy i oczywiście podkręcone procki w tym wypadku Semprony 2200+ podkręcone na 9x210MHz Obecnie mam to co w podpisie ,zero problemów Pamiętajcie ,największym źródłem problemów jest to coś : co znajduje się pomiędzy klawiaturą a oparciem fotela ! ! ! Starzy wyjadacze wiedzą że na platformie Socket A najlepsze możliwości OverClockingu miały płyty ABIT , EPOX i DFI i żaden lamer tego nie przeinaczy Edytowane 17 Stycznia 2005 przez magx2k Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bachus81 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 @magx2k racja, co prawda to prawda B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
venepl Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 niektorzy mowia ze gigabyte to shit... a jednka w testach na kreceniu 3000+ s939 wykkrecili proca na 2750 :) to chyba zadowalancy wynik.... jakies 40 %.... to byl gigabyte na nf4 i takiego biore... jesli nie masz grafiki na pci-e to bierz Gigabyte GA-K8NS Pro nForce3 250.... teraz mam jakiegos gigabyte na s775 sprawuje sie wysmienicie tez :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niko2003 Opublikowano 18 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2005 ja bym polecał przeczytać topic przyklejony : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108869 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...