Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Nie umiem powiedzieć czemu, ale do nowego forum jakoś mnie nie ciągnie... :cry: z poprzednim było tak, że jak raz na dzień nie wszedłem na forum, nie poczytałem, nie napisalem czegoś to czułem się jak narkoman bez dziennej dawki, alkoholik bez flachy albo nalogowy palacz bez papierosa... A teraz? Wejde z przyzwyczajenia, looknę i wychodze... :cry: Nie wiem czemu ale nowe forum jest jakieś takie... małoprzejrzyste i wogóle trudno się je obsługuje. Jak je widzę to już mi się odechciewa :mur: Próbuję się nastawić do niego pozytywnie, ale za cholere nie mogę! Przyczyny mojego zachowania mogą być dwie: 1.To forum jest dziwne i złe i inni maja to samo zdanie 2.Potrzebuję pomocy psychologa :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 przyzwyczaisz sie, zmiany zawsze powoduja tak reakcje - czemu nie napisales tego w watku "pare slow o nowym forum"? ja czekam az pojawia sie nowe skorki bo tami srednio odpowiada - ale Grupa Trzymajaca Władze ma co robc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 bo ten temat już jest zamkniety, a przedtem nawet nie wiedziałem o istnieniu tego tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ludzie (niektórzy) naprawde mnie wkurzacie.... Pierwsze dni istnienia a Ci narzekają i tylko narzekają.... To jest niedobre i tamto jest bleee.... Moderzy to mają ciierpliwość... Jak już jest powiedziane: Admini pracują cały czas nad polepszeniem go, odzyskują tematy itd. a wam się skórka nie podoba.... :roll: Brak słów... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociag Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja uwazam ze lepiej niech dziala jak dziala, wyglada jak wyglada niz by mialo byc dostepne dopiero jak wszystko juz by bylo cacy, bo wtedy bysmy musieli troche poczekac. Wiec cierpliwosci, wszystko idzie w dobra strone :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgadzam siez sysakiem, dziś rano wbiłem do kafeji na PKP w Katowicach, wchodze na tweaka lookam... co... no chyba sie pomyliłem, po 15 min skapowałem że szczena mi wisi... Normalnie cały mój światopogląd legł w gruzach... nie mogłem przetrawić tego stylu, tego nawet czytać sie zabardzo nie da, no co za pajac wymyślił takie design...mineło troche czasu, teraz siedze, popytałem o co chodzi, za jakie grzechy, zapoznałem się z przyczynami zmian i ok, fajnie że szybko zrobiono coś w kierunku leprzego, ale taki styl forum to poraszka dla mnie... czuje sie jak obcy... dawniej to norma, nabijać rachunek z dial upa, czytając stare to była przyjemność ale teraz to wejde poczytam jakiś jeden wątek i wyjde bo nawet jakoś do odpowiedzi mnie nie ciągnie... Rozumiem, kochani moderzy robią co mogą i chwała im za to, zdaje sobie sprawę ile pracy kosztuje taka renowacja ale naprawde ciężko mi się pogodzić z tym faktem... Bardzo badziewny ten engine jest, nie da się ukryć... Pewnie że fajnie działa bo wymiata z prędkością światła, ale jak wspomne stare, ślamazarne to chyba wolałbym się cofnąć do poprzedniej wersji. Było by miło gdyby dało sie coś zrobić w kierunku starego wyglądu ponieważ ten obecny całkowicie mnie odpycha. W przeciwnym wypadku pozostaje mi błakać się po innych nieudacznych w porównaniu do tweak.pl forach. P.s. xan nie bądz taki nadgorliwy z zamykaniem tego topicu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Nie umiem powiedzieć czemu, ale do nowego forum jakoś mnie nie ciągnie... :cry: z poprzednim było tak, że jak raz na dzień nie wszedłem na forum, nie poczytałem, nie napisalem czegoś to czułem się jak narkoman bez dziennej dawki, alkoholik bez flachy albo nalogowy palacz bez papierosa... A teraz? Wejde z przyzwyczajenia, looknę i wychodze... :cry: Nie wiem czemu ale nowe forum jest jakieś takie... małoprzejrzyste i wogóle trudno się je obsługuje. Jak je widzę to już mi się odechciewa :mur: Próbuję się nastawić do niego pozytywnie, ale za cholere nie mogę! 1207198[/snapback] Forum jest takie same, bo to ludzie je tworza i "klimat" jesli mozna o czyms takim mowic zmianie chyba nie ulegl. Zmienilo sie natomiast oprogramowanie co jak widac nie wszystkim odpowiadaja. 1.To forum jest dziwne i złe i inni maja to samo zdanie 1207198[/snapback] Nie wszyscy maja to samo zdanie, ja nie narzekam, zdarzylem sie przyzwyczaic przez 2 lata uzywania IPB ;) 2.Potrzebuję pomocy psychologa :lol: 1207198[/snapback] Kto wie, moze warto do niego zajrzec ;P @OWIES: gdybys sie troche poswiecil, to znalazlbys informacje, ze aktualna skorka jest domyslna IPB, a stare sa wlasnie odtwarzane i powinny byc z czasem dostepne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Forum jest takie same, bo to ludzie je tworza i "klimat" jesli mozna o czyms takim mowic zmianie chyba nie ulegl. Zmienilo sie natomiast oprogramowanie co jak widac nie wszystkim odpowiadaja.Klimat tworzy również lokal w którym przebywasz, jak Ci kto przemaluje pub na różowo to zobaczysz o czym mówie @OWIES: gdybys sie troche poswiecil, to znalazlbys informacje, ze aktualna skorka jest domyslna IPB, a stare sa wlasnie odtwarzane i powinny byc z czasem dostepne. 1207426[/snapback] Tak, domyślam się że z braku czasu wiele jast deafult Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja tam mało co sie udzielam na forum ale jestem codziennie według mnie forum nowe tez jest wporządku szybciej chodzi i jak moderatorzy piszą mniej awaryjne bedzie i wiecej wytrzyma, czekam tylko na czarny lub ciemny wygląd, trzeba sie przyzwyczaić ale bedzie spoko, jak już wszystko stanie na nogach, najważniejsze że jest forum na którym można sie poradzić dowiedzieć coś na dany temat. Wielkie uznanie dla Moderatorów Adminów i tych co starają sie aby wszystko staneło na nogi i działało tip top. Pozdrawiam Soften :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 moja wina, że mi się takie "ała" w główce zrobiło?! :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CHECK-IT Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mi tez nie bardzo podoba sie invision :/ Ale trudno sie mowi. Przyanjmniej lepiej chodzi. Choc czasem sie wywala :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 OWIES; dzialasz mi na nerwy tym smedzeniem i podpisem ... ludzie wydaja kupe kasy na nowe forum, wkladaja kupe pracy a ty tylko smedzisz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 eh... doceniam waszą prace, wiem że nie jset łatwo prze.... Dobra już nic nie mówie, podpis zmienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 no ! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Moge tylko powiedziec ze sporo adminą zejdzie czasu zeby forum w 100% ustawic. Od dzisiaj rana bawie na panelem admina u siebie (tez IB) i jest tam TYLE OPCJI ze glowa boli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Napisze tutaj, bo inne topici zostały zamkniete:/ Dałoby sie wywalić opcje "ikona wątku"??? IMO to jest idiotyczna opcja i powoduje, ze forum jest zbyt pstrokate. Ps. A ja bede oryginalny i powiem, ze podoba mi sie nowy lay;] Tylko gdyby te ikony wywalic... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 w sumie invision może być... trzeba sie przyzwyczaić tylko czekam na nowe skórki bo rzygać mi sie chce już tymi stylami ala XP.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 jak rozbudowywano działy na 'starym" phpbb to też było wiekie halo i jęki niezadowolenia coponiektórych ... minęło troche czasu i wszyscy sie przyzwyczaili, zaakceptowali i (ja np.) zapomnieli jak wyglądały stare (okrojone) działy ... wszystko jest kwestią czasu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Moze ktos wie jak wlaczyc Szybk. odpowiedz w panelu admina? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Opcje -> ustawienia forum -> zmieniasz odpowiednie "nie" na "tak" ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 w sumie invision może być... trzeba sie przyzwyczaić tylko czekam na nowe skórki bo rzygać mi sie chce już tymi stylami ala XP.... 1207638[/snapback] Jesli chodzi o ten domyslny styl to ze swojej strony moge dodac ze troche blednie sie on kojarzy z Windowsem XP i w zasadzie jedynie kolorystyka jest podobna. IPS wybralo i korzysta z koloru niebieskiego od samego poczatku. Autor tego oprogramowania pracuje na Macu i niespecjalnie przepada za systemami M$, a sama skorka rowniez projektowana byla na Macu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja też po tej zmianie nie moge się odnaleść na forum. Staram się przyzyczaić. Ale teraz przynajmniej forum szybciej chodzi wiec coś kosztem czegoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Nie mam slow co do niektorych ba..... !!!! . Powtorze po raz kolejny , wyglad tweaka ( tego z phpBB ) powroci i jezeli jeszcze jeden ko... mi napisze na pw, albo na forum to zbanuje i go nie zobaczy nawet . Czy tak ciezko poczekac , trzeba robic nowa grafike przeciez ( ikonki itd ) , a jak widze wasze zale, to nie wiem czy warto czy nie . Nie podoba sie narazie, nie wchodzcie. Wrocic mozecie za tydzien ( a moze komus to ulatwic >>> ) . Do IPB nie ma skorek w necie gotowych, trzeba wszystko robic od nowa . Rozumiem, zeby ktos jeszcze napisal ze ta ikonka moze zniknac bo malo funkcjonalna, ta opcja nie pasuje i sie nie przyda . Moze ktorys sam zrobi ciemna skorke, jaka mu pasuje ??? . The end . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 @xan: do IPB sa gotowe skorki, do ciemnej podawalem 2 razy link w pierszym temacie o forum (dla przypomnienia, zobaczyc mozna ja tutaj a sciagnac stad). Sporo skorek mozna znalezc tutaj, troche dostepnych jest rowniez tutaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Na nowym Tweaku całe moje stare konto poszło się j............. lecę na tym samym użytkowniku ale po nowej rejestracji. Myślałem, że jest potrzebna nowa i po rejestracji będzie OK a jest jak jest. Co do nowego stylu od ponownego ruszenia forum, to jest mój pierwszy post jakoś nie mogę się pozbierać i połapać, pewnie z czasem .... ale w połączeniu z utratą osobowości ze starego Tweaka ciężko będzie. Aż się ...................... :mur: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mciej Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Marudzicie, pitolicie, niewiele słyszeliście, <span style="color:red;">[ciach!]</span>o wiecie :rolleyes: A serio...kwestia przyzwyczajenia - ja używam IPB od dawna na różnych forach i w porównaniu do starego silnika jest po prostu...żeby nie przesadzić...boskie? :wink: Podejrzewam że każdy prędzej czy później doceni potęgę tego silnika :) kwestia czasu - a różnicę już widać, każdy chyba zwrócił uwagę że tweak teraz "lata" Mam dziwne wrażenie że miałem "trochę" więcej postów poprzednio :mur: ale jak to ma być cena za zmiany to chętnie oddam wszystkie. ;) Pozdrowienia dla ekipy tweaka, dobry wybór, świetna robota, tak trzymać. Jeszcze zróbcie coś z layoutem głównej bo się porzygać można. :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Tak ale mego starego profilu nie ma zero apsolutnie nic się nie ostało :( Wszystkie moje dawne posty są [unregistered] ilu takich jest I jakoś Opera 7.23 mi dziwnie chodzi na Tweaku, a jak jest z nowszymi Operami Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mciej Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Opera 7.23 i wszystko śmiga. :rolleyes: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 A mi reklama Eksperta zasłania parę przzcisków: Panel kontrolny i Pokaż nowe posty Oraz nie działa przycisk Moj asystent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mciej Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Coś masz nachrzanione w systemie bo u mnie nic takiego nie ma. Opera 7.23 Pl z Javą, WinXP z SP2. Wyczyść cache przeglądarki, wyłącz firewalla, . Iczy nie masz przypadkiem ustawionego "zablokuj otwieranie wyskakujących okien"? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...