forest kila zbila Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ehh widzę że niemal wszyscy odbierają zmiany troche negatywnie... podpiszę się pod 90% z tego marudzenia ALE - jak już napisał xan zamykając poprzedi topik w tym klimacie: http://forum.php.pl/ tu macie przyklad co mozna zrobic z INvision . A temat juz zamykam, wszystko zostalo powiedziane . imo - tylko podpowiadam - ikona postu i ikona tematu to rozwiązanie dobre dla forum.bravo.pl itd... u nas nie wygląda to najlepiej ;) ale myślę, że to to widzi i "władza", i architekt też to widzi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeberko Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Wszystko co napisałeś zrobi się a co do okien to mam zablokowane, ale to już sobie zostawię na jutro :) Narazie Tweaka obsługuję poprzez Avant'a B.... Dzięki i Powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nadmundo Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ja z początku też narzekałem na nowy wygląd forum, nawet ochrzanił mnie jakiś wysoko postawiony użytkownik, chyba pan moderator :lol: Ale w sumie jak już zostało powiedziane, stary wygląd wróci kiedyś więc nie ma co się martwić. Już nawet przyzwyczaiłem się do tego niebieskiego kolorku i nowych funkcji. Znalazłem też sposób na poprawienie sobie nastroju, kiedy "niebieskość" nowego Tweak'a zaczyna mi spowrotem doskwierać... Żólte forum Kilkam, patrzę sobie w ekran przez kilka sekund i spowrotem wracam na Tweak'a, pełen radości i nadziei na lepsze jutro ! :lol: -------------------------------------------------- Jeszcze ciekawostka: Na mojej ulicy jest urząd pocztowy w którym dosyć często załatwiam różne sprawy, dzisiaj również tam byłem i doznałem szoku widząc przy drzwiach jakieś metalowe szafki z guziczkami z których każdy petent ma sobie wyjąć karteczkę z numerkiem, którą trzeba następnie oddać pani w okienku. Pierwsze co sobie pomyślałem o nowym systemie obsługi klienta, nienadaje się do publicznej publikacji :lol: Po kilku sekundach stania w kolejce, zorientowałem się że nie jestem sam z moją złością i że wszyscy klną pod nosem i narzekają. Niektórzy nawet wdawali się w pyskówkę z paniami w okienkach, jedna nawet strasznie się zdenerwowała i zmieszała z błotem gościa który robił jej piekielną awanturę. Totalna paranoja się zrobiła a ja doszedłem do wniosku że w sumie kompletnie mi ta nowość nie przeszkadza i że nawet ułatwia ona korzystanie z urzędu pocztowego. Wniosek nasuwa mi się jeden - człowiek to takie coś, co nieznosi zmian i nowości. Zresztą widać to w każdym aspekcie naszej egzystencji, pamiętacie pewnie słynne zdanie z pewnego Polskiego filmu, że "lubimy tylke te piosenki, które już dobrze znamy". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mciej Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Wszystko co napisałeś zrobi się a co do okien to mam zablokowane, ale to już sobie zostawię na jutro :) Narazie Tweaka obsługuję poprzez Avant'a B.... Dzięki i Powodzenia 1208686[/snapback] To ustaw "Otwieraj jedynie okna otwierane przez użytkownika" i z przyciskami będzie ok :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mnie przeszkadza tylko jedna rzecz - jak mam wlaczone instatnt notification to przychodzi mi info po kazdym poscie a nie tylko o pierwszym ktory pojawil sie od ostatniej wizyty, ale przyznam ze nie rpzegladalem dokladnie opcji :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rampage Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 ja do IPB przywykłem bardzo, bo na forum na którym spędzam najwiecej czasu IPB gości już od paru miesiecy :) Też były lamenty, a teraz to juz nikt chyba by nie chciał wracać do starego systemu. Tak więc bardzo sie cieszę, że Tweak.pl też ma IPB, bo czuję się prawie jak w domu no i wszystko łądnei smiga. A na skórki ciemniejsze sie poczeka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexer Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ale PW w na IPB JEST MIODZIO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ta informacja o tym że przyszła nowa wiadomość tuż pod menu roxuje ! :lol: : :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wisia Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ludzie (niektórzy) naprawde mnie wkurzacie.... Pierwsze dni istnienia a Ci narzekają i tylko narzekają.... To jest niedobre i tamto jest bleee.... Moderzy to mają ciierpliwość... Jak już jest powiedziane: Admini pracują cały czas nad polepszeniem go, odzyskują tematy itd. a wam się skórka nie podoba.... :roll: Brak słów... 1207242[/snapback] I chyba mają rację ci, co narzekają. Ja np. w panelu kontrolnym przeczytałam coś takiego: "OSTRZEŻENIE EMAIL Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd. PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. " Napisałam do admina, bo nie wiem na jaki adres mi zmieniono (w panelu jest mój stale używany) i nie wiem, co mam zrobić, bo nie chcę zmieniać dotychczasowego adresu. No i oczywiście ZERO reakcji. To jak nie narzekać? :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 I chyba mają rację ci, co narzekają. Ja np. w panelu kontrolnym przeczytałam coś takiego: "OSTRZEŻENIE EMAIL Twój adres email został zmieniony ze względu na to, iż jest on wykorzystywany przez inne konto. Oznacza to, że wszystkie email'e NIE BĘDĄ dochodzić na poprawny adres, między innymi zgłoszenie utraty hasła, itd. PROSZĘ zmienić adres email jak najszybciej. " Napisałam do admina, bo nie wiem na jaki adres mi zmieniono (w panelu jest mój stale używany) i nie wiem, co mam zrobić, bo nie chcę zmieniać dotychczasowego adresu. No i oczywiście ZERO reakcji. To jak nie narzekać? :mur: 1209611[/snapback] Wystarczylo poczytac ( co to za blad), bylo pare razy( pozatym sam napisales, ze masz ten sam email, wiec czemu sie plujesz ??? ) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 A mnie wnerwia coraz bardziej brak opcji "usun posta" :evil: Do reszty sie juz zdazylem przyzwyczaic, nawet pare nowych opcji mi sie podoba :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 http://republika.pl/xan/tweak.JPG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 1211476[/snapback]Kiedy ta skórka "ożyje"? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Niedlugo . Jeszcze trzeba nowe ikonki zrobic . I dopracowac pare rzeczy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 A jeśli chodzi o bannery, to już zdążyłem wszystkie zablokować w Firefox'ie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dario_t Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 1211476[/snapback] Ja poprosze ta skorke, ale w ciemnej edycji ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PoGo Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 Ja tez jestem za stara skorka ale wersja black ofkorz. W sumie to moze byc nawet ta skorka ale black. pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 tak sięm cicho zapytuje a opcyja :] posty "nie przeczytane" i posty "bez odpowiedzi" pojawi się :>?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 tak sięm cicho zapytuje a opcyja :] posty "nie przeczytane" i posty "bez odpowiedzi" pojawi się :>?? 1212798[/snapback] Tak bedzie to zgloszone do adminow . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek@oo Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 a tak w ramach czepiania sie: wg. autorow IPB Warszawa leży w strefie czasowej GMT+2, razem z Kaliningradem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 12 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2005 Pewnie pomylili czas letni z zimowym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 przepraszm jeżeli komuś sielankę zasmrodzę ale dlaczego wyszukiwanie jest takie beznadziejnie nie dokładne. Wpisuje sobie athlon 64 socket 754 szukaj w tematach i opisach i wyskakuje mi parę podstron zupełnie nie z tym o co mi chodziło strasznie denerwujące .pzdr wszystkim dobrym ludziom. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 przepraszm jeżeli komuś sielankę zasmrodzę ale dlaczego wyszukiwanie jest takie beznadziejnie nie dokładne. Wpisuje sobie athlon 64 socket 754 szukaj w tematach i opisach i wyskakuje mi parę podstron zupełnie nie z tym o co mi chodziło strasznie denerwujące .pzdr wszystkim dobrym ludziom. 1217439[/snapback] Bo niestety nie umiesz czytać. http://forum.purepc.pl/index.php?s=&act=Search&CODE=explain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 (edytowane) dzieki nie widziałem tego.hough EDIT no i pupa zbita guzik działa a nie działa +athlon+64+socket+754 i co wielka śmierdząca kupa do kitu to wyszukiwanie. pzdr +athlon+64 guzik . wszystko guzik pzdr Edytowane 14 Stycznia 2005 przez feluś Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 14 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2005 dzieki nie widziałem tego.hough EDIT no i pupa zbita guzik działa a nie działa +athlon+64+socket+754 i co wielka śmierdząca kupa do kitu to wyszukiwanie. pzdr +athlon+64 guzik . wszystko guzik pzdr 1217510[/snapback] Zgodnie z tym powyzszym helpem powinno byc tak: '+athlon +64 +socket +754' (spacje sa istotne). Mozna rowniez tak '"athlon 64 socket 754"' (w cudzyslowach), jesli szukasz konkretnego ciagu znakow ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) no i yo! o to chodziło! dowiedziałem się że będą nowe skórki i że wszystko się poprawi! a poza tym, w pierwszym poscie pisałem <b>WYRAŹNIE</b> że to że forum mi się nie podoba to nie wasza wina kochani debeściarscy moderzy i admini, tylko mojej biednej główki która sobie ubzdurała, że invision jest be... Cieszę się też że takich komentarzy nie macie w tyle, tylko że reagujecie i staracie się poprawiać to co nie podoba się użytkownikom! Chwała wam! Edytowane 15 Stycznia 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 Jutro jak sie wszystko uda , bedzie desert gotowy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWIES Opublikowano 15 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2005 (edytowane) dowiedziałem się że będą nowe skórki i że wszystko się poprawi!Ta? ja też tylko kosztowało mnie to 10% i ban na kilka dni... a też pisałem że nikogo za to nie obwiniam, rozumiem czemu tak jest i chwaliłem moderów za ich ciężką pracę... a tu prosze :-| Czekam z niecierpliwością na desert, powodzenia i "dzięki" xan :wink: Edytowane 15 Stycznia 2005 przez OWIES Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 Ta? ja też tylko kosztowało mnie to 10% i ban na kilka dni... a też pisałem że nikogo za to nie obwiniam, rozumiem czemu tak jest i chwaliłem moderów za ich ciężką pracę... a tu prosze Czekam z niecierpliwością na desert, powodzenia i "dzięki" xan ehh... no tak bywa... też mam 10% za darmo, ale co mi tam... sumienie mam czyste! :wink: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włodi Opublikowano 16 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Stycznia 2005 To mój pierwszy post na nowym forum, od czasu kiedy sie pojawiło. Nie chciało mi sie przez ten czas patrzeć na ten paskudny, chatyczny wygląd, ale w końcu sie zmusiłem i pisze teraz ten tekst. Od miesięcy prawie dzień w dzień tu zaglądałem, a teraz? Tylko sobie przypomniałem że mam w ulubionych jeszcze link do starego tweaka. Zróbcie coś z tym prośba. Wiem że to kwestia przyzwyczajenia, ale fajnie by było jakby powrócił stary wyglad. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Ok koncowe wersje deserta :) . http://republika.pl/xan/desert.PNG http://republika.pl/xan/desert1.PNG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...