mechl!k Opublikowano 19 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2005 Good Job! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Stycznia 2005 (edytowane) ale ten desert wyrąbisty! za php marzyłem żeby forum tak wyglądało! xan jesteś wielki! ;-) jeszcze tylko dopracować przyciski i git! Edytowane 5 Lutego 2005 przez Sysak13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 Nie lubialem, nie lubie i nie polubie deserta. Kurcze ten ciemny z poczatku byl wyczesany. Czcionka byla taka jak w desercie ale za to te kolory ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 a gdzie jest lista banitów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 21 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2005 (edytowane) desert wypasiony:)) chyba sie czepiam ale fajne by bylo jakby tlo tematow w dzialach bylo takie jak tlo dzialow:)) Edytowane 21 Stycznia 2005 przez mik13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Soften Opublikowano 22 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Stycznia 2005 No nareszcie fajny deseń jeszcze jak by sie pojawił jakiś ciemny lub czarny to by był już wypasik. Dobra robota Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 No Comatse NO FUN ;( buuuuuuu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcolm28 Opublikowano 23 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2005 Jak tylko ujzalem ze znow mozna ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span> Desert'a to od razu mi sie lepiej zrobilo Dobra robota:D:D: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 27 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2005 a ja czekam na comantose a narazie default jest super i do comantose mi sie nie śpieszy jak napisali moderatorzy będzie w swoim czasie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 przycisk zglos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 przycisk zglos? 1241915[/snapback] Pod treścią posta jest. REPORT to zgłoś. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 fakt... przegapilem... a ponoc dobrze znam angielski :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 desert jest MIODZIO poprostu dzięki tej skórce zacząłem przeglądać forum od nowa, po dłuższej przerwie... brakuje mi czegoś takieg jak zobacz swoje posty od ostatniej wizyty(coś w tym styly) to było w prawym górnym rogu zaraz nad spisem tematów... jeśli jest coś takiego tu to mnie oświećcie bo nie widzem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 28 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2005 Mój asystent Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 ale w nim są topici które ja założyłem, albo wogóle nowe na forum, a mnie interesują te w których ja sie wypowiadałem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 (edytowane) To szukaj manualnie lub szukajką a jak nie pamiętasz to zapisuj nazwy tematów na kartce lub w dokumęcie tekstowym na pulpicie :D :wink: Edytowane 29 Stycznia 2005 przez Galvatron Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DoctorPulse Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 tak łatwo napisać, ale prosze szanownych moderatorów oto aby taka funkcja była dostępna również i na tym forum, gdyż jest to bardzo pomocne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
und3r Opublikowano 29 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2005 Napisze tutaj bo nie bede zakładał nowego tematu dla takiej głupoty. Cenzura nie dziala jak należy - zamiast czerwonego "ciach!" widać tagi bbcode, utrudnia to czytanie tekstu. Jeśli było to przepraszam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Do niektórych poprostu nie ma słów <_< WIdze.. ze jest NIEWIELU co choć raz instalowało na np. lycosie dla zabawy phpBB... Forum IPB jest dużo szybsze,wydajniejsze, i wygląda prawie identycznie. Jeśli chcecie mieć takie forum jak wcześniej (piaskowe) to zapraszam do panelu kontrolnego żeby sobie zmienic. Nowy styl na pewno bedzie za jakiś czas jeszcze, nawet nie wiecie jak ciężko sie działa na ftp :/ Mi on nie dawał kiedyś spać, bawiłem sie w takie rzeczy, i tak podziw... dla tweaka ze przeniósł wszystko tutaj. Ja bym sobie nie poradził, a tak btw - jak nie pasuje, to po co wchodzić :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 O co chodzi z ftp? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Ze jeśli chcesz... edytować coś, to musisz wejśc po ten plik do ftp. No a potem to do niego wgrać. Czasem on spowalnia, nie działa... Zajmuje czas, jest wnerwiający <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 QUE? Od kiedy niby? ;] Nie użyłem ani razu ftp instalując forum ;] Jest coś takiego jak terminal i praca po stronie serwera ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No jest... ale.. heh, zauważ, że dużo osób z pretensjami że "skórka nie taka" :blink: mówi zeby cos zrobic, jak jest dużo więcej problemów z innymi rzeczami. A ja ftp uzywam :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 A my nie. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 No i dobrze :oops: A ja tak :oops: bo jestem mały, i nic nie umiem :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 i jeszcze sobie utrudniasz zycie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 wyrobisz sie, kazdy ma swoje sposoby ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Huh jak sie ma 14 lat to sie ma ogrom sposobów <_< Ale... no nic, i tak ftp rox B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phobosq Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 eee to jak masz 14 lat to i tak sobie spoko pomykasz! :) moje uznanie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FoX 13 Opublikowano 1 Lutego 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2005 Hę? pomykam w jakim sensie :unsure: Szybko pisze na klawiaturze? :D heh... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...