grosikboss Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam kupiłem dla siostry komputer do netu i gdzieś zgubiłem płytkę z sterownikami. Na stronie IBM niestety nie da się połapać. Czy ktoś ma sterowniki do IBM PC 300GL PII 400Mhz potrzebne mi są do LANU, grafiki i dźwięku wszystko jest zintegrowane stery pod W98. Bardzo proszę o podanie skąd mogę ściągnąć lub proszę mi wysłać na pocztę grosik@list.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 IBM ma taki ladny support,a Tobie sie nawet nie chce poszukac :( http://www.ibm.com/support/us/ Jest nawet autmatyczne wykrywanie jaki masz model, o ile masz na nim net. Do tego nie podales dokladnego modelu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Już mnie nie obrażaj gdybym tam nie szukał to bym nie pisał z prośbą na forum. A gdybym wiedział, co to za model to bym się nie pytał. Po prostu sprzedają mnóstwo na allegro tych komputerów i może ktoś ma i wie. Na fakturze pisało tylko to. A ja jasnowidzem nie jestem. Chyba że Ty masz takie zdolności to bardzo proszę znajdź mi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zapytaj osoby od, ktorej go kupiles. Poszukaj naklejek na obudowie, jak nie znajdziesz to rozkrec obudowe i poszukaj na plycie glownej, takie komputery/czesci zazwyczaj maja dokladne oznaczenia, ktore trzeba wpisac na: http://www.ibm.com/support/us/ Bylo pare modeli PC 300GL i nikt Ci nie pomoze, dopuki nie podasz wiecej szczegolow/oznaczen itd. Jasnowidzem nie jestem, a szklana kula mi sie polamala niestety :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czarek604 Opublikowano 12 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Lutego 2006 Witam! Dołączam się do wątku. Mam do czynienia ze sprzętem IBM PC 300GL (Model 6285-660). Zintegrowana karta graficzna S3 Trio 3D 365/366. System WinME. <_< Chcę załadować sterowniki do grafiki. W Menadżeże jest: "Standardowa Karta Graficzna VGA". Znalazłem sterownik rzekomo pod Win95/98/Me, jednak system nie chce go wogule wciągnąć! :mur: Na stronie IBM są jakieś stare drivery. Czy są szanse na zaaktualizowanie tej karty graficznej pod WinMe? Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...