Skocz do zawartości
n305

jaka dioda do myszki?

Rekomendowane odpowiedzi

dodam że są 2 podobne myszki logiteczha - jedna bezprzewodowa - 1 czujnik, druga przewodowa 2 czujniki - żebyś ich nie pomylił przypadkiem ta pierwsza wogule do grania sie nie nadaje.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

zobaczcie nowego microsoft intellimouse explorera w sklepie komputronika , to dopiero jest mysz :) 160 zicha i se kupuje.

No cóż wg. mnie ta myszka to nic specjalnego... zwłaszcza za taką kase... lepiej albo za 150zł optyczną bezprzewodową albo za 200zł dual optical...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hehe właśnie sie skapłem że abit ma polsą strone www.abit-poland.com - zdziwiony jestem niewąsko...

wracając do tematu ta mysz odpada przy DualOpticalu - moim zdaniem - w teście THG były uznane za podobne - i ta i ta ładnie działały. a ja jestem ciekawy ile kosztuje ten logitech mx500

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a ja jak bym maił radiowo optyka i miał zamienić na kablo optyka (nawet bliźniaczy model) to bym sie nawet nie zastanawiał. odrazu ten bez kabla no chyba że nie grasz na bezprzewodowej masz opóźnienia - sam kiedyś zakładałem topica o myszach zara poszukam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

http://forum.purepc.pl/viewtopic.php?t=889...&highlight=mysz hehehe

a ten mx500 kosztuje 49$ czyli jakieś 200żetonów czyli mniej więcej tyle samo co dual - zakładając moją teorię że postęp technologiczny idze w przód a nie w tył to ta mysz musi być lepsza przy tej samej cenie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No luuudzie ja to wam zazdroszcze... bo niedosc ze moj szczur nie ma ogonka to jeszcze diody (ani światła) wogóle niewidac jak lezy na biórQ... Gdyby była przezroczysta i ogoniasta to juz dawno byłby mod :)  a tak swoją drogą to ja zmieniłem diode w karcie sieciowej ostatnio  8)

Jak sie juz chwalimy wymiana diod, to ja tez zmienilem :

na plycie czolowej budy , od HDD mam teraz niebieska (zajebista) od Powera czerwona, o takim glebokim kolorze :)

Ja mam wymienione w przednim panelu power i hdd w kieszeni power hdd w fdd i szykuje sie na cd i cdrw.

Wszystkie superjasne. :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...