Blue Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 witam problem jest taki podłaczam ten zestawik i plyta się uruchamia i nawet nie zdązy sie monitor uruchomic i jest restart i tak bez przerwy na wyswietlaczu post dojdzie do 3 i restart...wyciągłem jedna kosc pamieci i juz przeszedł dalej , juz mial sie monitor uruchamiac restart...?? Zasilacz Antec true power 480w Wyciągłem anteca dalem feer400w i wszystko chodzi elegancko! :? na platformie z mobile antec dziala bez problemu? Co jest nie tak?? I jeszcze jeden problem Nie umie utworzyć macierzy RAID0 musze wyłączyć kontroler sata raid bo inaczej nie wykrywa mi dysków 2x maxtor 120gb sata jesli macie jakis guide jak to skonfigurowac to będe wdzięczny ale wydaje mi się ze wszystko dobrze robie Teraz mam 10x250=2500 na 1.4v vdimm 2.8 fsb5x ddr400@333 cl2 i co zrobic zeby uzyskac wieksze fsb ?? fsb3x dam i nic nie daje...?? cl2.5 tez nic pamieci w dualu hynix d43 2x512 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woocash_lp Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Na poprzednim forum, (user @-mess-) miał ten sam problem (tez z tym zasilaczem) i pomogło mu dopiero zmiana zasilacza. btw. ta plyta (av8) ma problemy z zasilaczami z serii True Power Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blue Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 kur... taki zasilacz!! i problemy!!???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...