Peterq Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 witam, ma karte realteg 8139C i odkad zalozyli mi siec, musze czekac po uruchomieniu kompa jakies 10 min, zeby zalapalo siec, wyswietla ze kabel sieciowy jest odlaczony, albo nic nie wyswietla tylko zapala sie czerwona lampka na karcie..i dopiero po chwili zalapuje, na necie wyszukalem ze to taki bug pod XP, tylko nigdzie nei ma jak go zlikwidowac...moze macie jakies pomysly....bo ja nawety oficjalnej strony realteka nie bardzo moge znalezdz 8O :cry: 8O Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RUTRYX Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Bug? No chyba ze caly windows :P Popros ludzikow od Twojej sieci by Ci kabel sprawdzili. Mam kilka tego rodzaju smieciowek, pod 98se, xp, 95, Mandrake i... jest ok. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J@reQ Opublikowano 6 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2002 Strona realtek?Chyba masz tylko chip realtek, a sieciowke siakiejs innej firmy.Jak kupowales sieciowke sam, to na pudelku pewnie masz adres do producenta i tam szukaj sterowników.A tak poza tym to na moje oko masz zwaloną sieciówkę.Mam taka sama, też WinXP i działa normalnie, nawet na sterach Windy. Jak chcesz to wyśle ci ten sterownik bo mam, daj adres, pliczek ma 33 kilo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...