Duszek149 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam wszystkich. Przejrzalem forum dokladnie ale nie znalazlem odpowiedzi na moje pytanie. Podczas zapisywania ustawien na biosie (flashowania) zabrali mi prad :(:(. Komp nie chce sie uruchomic monitor jest czarny ale plyta nie wskazuje sygnalu dzwiekowego. Nie moge nic uruchomic najprawdopodobniej padl bios:(:( nie chce wysylas plyty do serwisu bo to az 3 tyg :(:( Czy jest jakas inna metoda ???? Czy ta plyta ma mozliwosc odzyskania biosu????? Dziekuje wszystkim za odpowiedz i przepraszam jesli ten temat juz sie kiedys pokazal!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 masz chorego pecha :mur: pewnie tylko hot flash pomoze :) spruboj sciagac temat o NF7 z faq, tam masz co i jak :) PS: Czytalem ze tematu cos nie da sie sciagnac :( Jesli Ci sie nie uda sciagac to Ci go wysle (sciagnolem wczoraj) :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ochre Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ja tesh muglbym prosic o faq o nf7-s, babol123@wp.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Duszek149 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Nom pechaaa to jaa mammmmm :(:(:( Nie moge tego sciagnac wyslij mi pod adres duszek149@wp.pl Z goryy THX !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 gg 2933533 :D Niechce mi sie wysylac maili... Mi sie plik nie chce otwiec - jakis blad graficzny <_< Moze dlatego ze mam zkiszonego windowsa :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Jak nic nie ma na monitorze ani nie zapala sie LEd na stacji dyskietek, to pozostaje hot flash, tak jak kolega powiedzial wczesniej. Proste, tylko trzeba opanowac wyciaganie kosci biosu, uratowalem tak dwie MoBo :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...