GenghisKhan Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 wlasnie wlaczylem sobie telewizor a tu znajoma 3 z archiwum x, ogladam dalej patrze a tu duchovny i jeszcze mowia na niego mulder;]] :blink: :blink: o so chodzi, albo ja jakis zacofany jestem albo to jakas kontunuacja x-files ma byc :huh: moze mi ktos wytlumaczyc jednym z producentow tego serialu jest rowniez chris carter - no wiec nie wiem o co chodzi... bardziej to jest polefkowe niz sensacyjny (tak w programie pisze) :unsure: prosze o rozwiniecie tematu jesli ktos ma jakies info :26: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Sam to wlasnie ogladalem. Kiedys czytalem, ze ma powstac serial wlasnie dotyczacy glownie tej trojeczki :> To chyba wlasnie to, jest to osobny serial ale jak widac powiazany lekko z X-Files Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzechu Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Serial ten związany jest Z archwium X, ale tu głównymi bohaterami są tytułowi samotni strzelcy. Pokazują tam rózne "dzwine" historie - na dłuższą metę to ten serial jest raczej komediowy bo niektóre rzeczy są tak bzdurne, że wole reklamy :lol: Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 To jest wlasnie filmik o tej trojce (tutaj czworce :| ). Czasami mi sie udaje wstrzelic dokladnie w pore emisji. Ogladalem raz jak bylo o aucie z silnikiem na wode ;) W sumie niezla komedia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 W takich filmach nigdy nie wiadomo o co chodzi :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 W takich filmach nigdy nie wiadomo o co chodzi :D Ale w/w Mulder był fajny... :D a tak btw. w które to dni leci chętnie sie temu przyjze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ale takie pytanie: czy archiwum jeszcze kreca nowe odc czy juz dali spobie spokoj, bo ja mam lekka przerwe jesli o to chodzi :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ale w/w Mulder był fajny... :D a tak btw. w które to dni leci chętnie sie temu przyjze 1208347[/snapback] czytaj uwaznie 1 post to sie dowiesz;]]] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...