Misiu15go Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zatem rozumiem że wystawiasz blok w wielkim teście bloków amatorskich :) znaczy że szykuje się zacięta walka :D godnym też przeciwnikiem bedzie Mechlinowa kopia PowerX'a B) 1208603[/snapback] Sądze osobiście że ten wachlaż będzie lepszy ale to się zobaczy. Nie powiedziałem TAK :D tylko pomyśle nad tym i potem dam ci znac. Chociaż kusi mnie wysłać bloczek i skopać wszystkim tyłki :lol: :) :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 pozyjemy zobaczymy - ale nie wydaje mi sie zeby byly szanse pokonac prisona pro. Zreszta argumentacja kynka poparta testami sprawila ze kupilem cristala c3 a nie jakies kosmosy - a jakbym mial kase to epwnie bylby prison Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Kyniek Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 No i dobry wybór - ale chyba coś nie tak... wczoraj patrzyłem w ofertę MCS i nie mają Crystala :( cholerna szkoda bo to był blok za rozsądną cenę i niewiele ustępujący Nukowi.... A Prison Pro rzeczywiście jest narazie najlepszy - nawet Od Uriela jest lepszy - co prawda na mojm sprzęcie jedynie o 1-2C ale zawsze coś :D Ale szczerze mówiąc to różnice po między tymi lepszymi blokami (Crystal,Nuke czy Prison lub nawet Uriel) są nie znaczne... poprostu parę C - moim zdaniem warto zatroszczyć się o to by woda była dobrze schłodzona... co z tego że będizesz miał super-hiper blok jak <span style="color:red;">[ciach!]</span>iana chłodnica nie bedzie w stanie wychłodzić wody.... Crystal jest wystarczająco dobry - jedyne co móbłgyś w przyszłości zrobić by ulepszyć swój układ to np. dołożyć 2 chłodnicę... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 jak na moj gust to dla Prisona nie potrzeba frezowac bokow bo to tylko strata czasu ,narzedzi i pradu co do pinow to najrozsadniej jest stosowac taki odstep jak bok pinu bo blok ma gdzies wlot i wylot i jest on nad pinami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
^BerZerK^ Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 No ja Cristala kupilem juz bedzie pare mies temu w 4maxie - powoli po kawalku kompletuje sprzet do wc zeby miec dobre rzeczy :) no i najpierw czytajac duzo :) A co do ulepsania z 2 chlodnica - hehe jasne, ale cieftec bigtower jak na mnie jest za maly :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...