vitucky Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam.Mam problem z TV-OUT w Gecube 9550XT rev.2.1 400/500. Mianowicie przy podlaczeniu telewizora z karta poprzez composite obraz caly skacze, sa pasy.Przy podlaczeniu poprzez s-video obraz jest prawidlowy ale czarno-bialy.Poprzednia karte R9100 mialem podlaczona przez composite i wszystko bylo ok.W sterownikach mam ustawione na PAL. Przewody sa dobre. Co moze byc przyczyna? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Istnieje duzy temat o R9550xt TUTAJ!!! Tam powinnieneś napisac pytanie zamiast zakładać nowy temat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Istnieje duzy temat o R9550xt 1207653[/snapback] Tylko ze temat problemu z TV-OUT moze dotyczyc takze uzytkownikow innych kart graficznych i opinii ich takze chcialbym zasiegnac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam.Mam problem z TV-OUT w Gecube 9550XT rev.2.1 400/500. Mianowicie przy podlaczeniu telewizora z karta poprzez composite obraz caly skacze, sa pasy.Przy podlaczeniu poprzez s-video obraz jest prawidlowy ale czarno-bialy.Poprzednia karte R9100 mialem podlaczona przez composite i wszystko bylo ok.W sterownikach mam ustawione na PAL. Przewody sa dobre. Co moze byc przyczyna? 1207648[/snapback] Przełącz w telewizorze z AV na S-VIDEO i będziesz miał kolor :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucek1 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Też mam ten sam problem u siebie na R9550XT. Przelaczenie na SVIDEO na TV nic nie daje - dalej obraz jest czarno bialy. Pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 nie mam przelanczania w tv z AV na s-video. Interesuje mnie przede wszystkim dlaczego nie dziala composite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...