psychol Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam W jaki sposob moge przegrac film z komputera na kasete vhs ? Posiadam taki sprzet jak w podisie do tego tuner na chipsecie bt848, video z wyjsciem i wejsciem audio i video pod "czincze". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Wystarczy podłączyć magnetowid pod wyjscie video z karty graf,ustawić wyjście na pal+rozdzielczośc dla pal i powinien być git.mały problem może być z filmami zabezpieczonymi przez macrovision(w praktyce dvd)-trzeba usunąc go (dvd copy)i odtworzyć z dysku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wunat Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 do zrzucania polecam iuvcr a do kodowania vdub Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ja dalem tylko cincza z tv outa do videa + jacka z karty dzwiekowej ustawilem na av w wideo i git szhrek sie nagral bez problemow:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ja dalem tylko cincza z tv outa do videa + jacka z karty dzwiekowej ustawilem na av w wideo i git szhrek sie nagral bez problemow:) 1208455[/snapback] a jakim to programem robiles ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość _Azazel_ Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 a jakim to programem robiles ? 1208774[/snapback] zadnym;) odpalilem film na kompie i nacisnolem REC na wideo to wszystko:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psychol Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 aha dzieki bardzo wszyskim za pomoc :) zaraz bede probowal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prankster Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 I jak idzie? sam jestem ciekaw bo kamera mi nie łapie, mam szary ekran i tylko dźwięk. Nagrałbym sobie parę rzeczy, na przykład pełne przejście jakiejś gry, tylko, że to vhs i ponowne zgranie do kompa i kompresja mpeg2 (docelowo dvd) pewnie będzie dość marnie wyglądać. No ale potestować można a lepiej wykorzystać sprzęt stojący w domu niż kupować za 2 tys. nagrywarkę stacjonarną dvd. A może próbować z wykorzystaniem dwóch kompów? w jednym tylko tvout (praktycznie każda karta teraz to ma) a w drugim tylko tuner z dyskiem 7200 rpm i powinno iść ładnie nawet bez kompresji. A to polecam ściągnąć na zachętę: Splinter Cell Walkthrough Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...