pietruch666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mam duzy problem gdy załączam komputer po minucie nastepuje reset i tak z 3 razy sie z resetuje a za 4 lub 5 juz idzie normalnie czy moze to być wina płyty czy ktoś miał z tą płytą juz takie problemy? mó sprzęt to karta sapphire R9600 128Mb 128 a plyta to MSI-865PE Neo2-PFS i865PE PIV Prescott dodam też że myślałem ze to karta wymienili mi i dalej problemy pamięć też wymieniono i dalej nic tak że podejżewam płyte zasilacz jakiś za 150zł dzięki za odpowiedz :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 mam duzy problem gdy załączam komputer po minucie nastepuje reset i tak z 3 razy sie z resetuje a za 4 lub 5 juz idzie normalnie czy moze to być wina płyty czy ktoś miał z tą płytą juz takie problemy? mó sprzęt to karta sapphire R9600 128Mb 128 a plyta to MSI-865PE Neo2-PFS i865PE PIV Prescott dodam też że myślałem ze to karta wymienili mi i dalej problemy pamięć też wymieniono i dalej nic tak że podejżewam płyte zasilacz jakiś za 150zł dzięki za odpowiedz :rolleyes: 1207770[/snapback] Zacznij od sprawdzenia napiec. BIOS ew. czytaj w FAQ. Jak napiecia beda w normie, to padaja kondensatory na MoBo. Albo sam wynienisz (jak nie masz gwarancji) albo plyta leci na gwarancje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietruch666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 chodzi o npięcia porca? a płyte mam na gwarncji jak co to wymienie a jakie powinny być prawidłłowe napięcia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 chodzi o npięcia porca? a płyte mam na gwarncji jak co to wymienie a jakie powinny być prawidłłowe napięcia? 1208033[/snapback] napiecia wszystkie po kolei 3.3 5 i 12 pozniej Vdimm (ram) 2,5V i Vcore (zaleznie od procesora) W biosie powinno byc all. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
opentany Opublikowano 10 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2005 a jaka masz zasilke moze masz sprytnego codegena :?: bo jak tak to moze byc wlasnie tego wina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...