cedropedro Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mam pewien problem. Chcem sobie kupić karte graficzną Radka 9550 ale nie wiem czy ona pójdzie na abicie bx-133(intel440bx). Help me!? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 każda nowa karta pójdzie nawet na najstarszej krypie.kwestia tylko zasilacza,i ilości prądu pobieranego przez kartę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krolik Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 pojdzie bez problemu tyle ze pewnie bezdie chodzic mniej wydajnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ponury Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 ...i pamiętaj że z radkami są problemy przy wysokim taktowaniu AGP, mam tu na myśli fsb powyżej 120 MHz :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neonix Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 AGP graphics cards were not inclined to run at such high speeds (i.e. If FSB is at 133mhz, AGP clock will be 2/3 = 89mhz) więcej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...