Maniek89 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Siemka wszystkim zalozylem ten topik poniewaz robie duzo elementow oswietleniowych i wpadlem na pomysl aby jakos zrobic by swiatlowod swiecil poniewaz mam 3metry w domu i nie wiem co z nimi zrobic jezeli macie jakies pomysly na ten temat prosze odpowiedzcie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 zrob sobie taka tandetna lampe :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniek89 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Siemka wszystkim zalozylem ten topik poniewaz robie duzo elementow oswietleniowych i wpadlem na pomysl aby jakos zrobic by swiatlowod swiecil poniewaz mam 3metry w domu i nie wiem co z nimi zrobic jezeli macie jakies pomysly na ten temat prosze odpowiedzcie 1208017[/snapback] dobra ale nawet nie wiesz doczego mi jest to potrzebne chce to podswietli ale nie wiem czym bo zarowka jak chce podswietlac to nic sie nie dzieje diodami tezz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 po pierwsze.. naucz sie pisac ze znakimi przestankwoymi... 4 razy czytałem Twoje zdanie zeby zrozumiec o co Ci chodzi + do tego wypadało by od czasu do czasu wcisnąć ten prawy ALT zeby wydobyć z kodów ASCII polskie znaczki na ekranie... niektóre wyrazy MAJA kilka znaczen jak nie stawiasz polskich ąę... 2 sprawa... swiatłowody nie świecą w bok.. bo to wbrew ich naturze... a jesli juz chcezs czymś swiecić to wycentruj wiązke lasera w 5um srednicy swatłowód... to zobaczysz ją z drugiej strony... tylko pamietaj zeby utrzymac odpowiednią aperturę numeryczną :lol: (no i wszystko jasne) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dns Opublikowano 11 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2005 dla danego typu swiatlowodu apertura numeryczna jest stala (sinus kata akceptacji swiatlowodu) takze nie ma co tu utrzymywac... :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...