Kwiecień Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Mam Nec'a FE991SB i od samego początku brzęczy coś z tyłu :mur: Dobija mnie to, głowa mnie boli :mur: W nocy to już wogóle :> Można reklamować ?? Bo się zabije przez niego niedługo :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CriXu Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 tak mozna reklamowac o ile jest to dosyc glosne i uciazliwe... tez tak mialem naprawili mi to czy nawet wymienili monitor i teraz mam spokoj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 No to całe szczęście, jak mi wymienią to sprzedam i LCD kupię :) Długo trwała wymiana ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 tak mozna reklamowac o ile jest to dosyc glosne i uciazliwe... tez tak mialem naprawili mi to czy nawet wymienili monitor i teraz mam spokoj :) 1208071[/snapback] Mozna i "nie" mozna... kwestia umowy reklamacyjnej i sprzedawcy. Bzyczenie/syczenie, to nie awaria elektryczna tylko mechaniczna (cewki/dlawiki), jak sprzedawca/producent bedzie OK, powinien uznac. Jakby nie chcieli uznac to poweim tylko tyle ze nie ma sie czym martwic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Emotsetung Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 He he zmien odswierzanie i przestanie brzeczec !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 He he zmien odswierzanie i przestanie brzeczec !!! 1208997[/snapback] Chyba ze na wyrzsze, bo inaczej nie ma sensu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
loobek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 tu typowa wina elementow indukcyjnych ktore sa do weymiany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...