gent Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 1 czy te kola sie kreca ? 2 po ilu sekundach oczy was bola :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Dobre, dobre... ale byl juz chyba podobny temat keidys.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Czy to jest animowany gif :lol: Oczy mnie bola od razu :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w1wlodek Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 oczopląs, pomiesznie z pokreceniem :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gent Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Dobre, dobre... ale byl juz chyba podobny temat keidys.... 1208085[/snapback] ano szukalam - bez skutku :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 @ Janek-pl - to nie jest animacja :D Zeby zobaczyc ze to zludzenie wystarczy na moment zatrzymac wzrok na jakiejs czesci obrazka i nie ruszac glowa/oczami. Wtedy wszystko co sie ruszalo, zatrzyma sie. Ale wystarczy potem tylko mrugnac i zacznie sie znowu zabawa. chcecie wiecej?? :D http://www.subliminalmessages.com/p1a.htm Smacznego ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 NIe mam siły przeglądac tego wszystkiego :D ale ciekawe to jest naprawde. Niezbadane są zakamarki ludzkosci :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zadziwiające... :) Link miażdzy.... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ogladales do konca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Jasne ze tak... Bardzo ciekawe "iluzje" można na końcu zobaczyć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Soker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Ahh tam panowie głupoty gadacie, to jest tylko zwykły flash, wystarczy kliknąc stop i przestaja zapier... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Obejrzałem do konca... meksykance ownz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Janek-PL Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 @MareCeK Wiem... dałem emota przeciez :-P fajna stronka B) edit: Nie kapuje tych trójkątów http://www.subliminalmessages.com/p17.htm przeciez to niemozliwe :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Było! ;) A co do obrazka to łątwo jest zatrzymać te kółka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kosmo Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 edit: Nie kapuje tych trójkątów 1209456[/snapback] to nie sa trojkaty, przeciwprostokatna nie jest prostą :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Kosmo- wlasnie mialem to napisac. To jest wlasnie zludzenie polegajace na tym, ze ludzkie oko widzi to tak, jakby "przeciwprostokatna" byla prosta, chociaz nie jest :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FastlY Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Jeszcze bardziej głowa dzisiaj mnie boli:/ Ps. Niezła faza, więcej pooglądać to jak po % :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ja juz nie moge, oczy mnie bolą ;) Właśnie znalazłem jakas gazete gdzie sporo tego bylo.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Eeee tam zaraz oczy bolą ;) Mnie oczy bolały, jak dorwałem gdzieś książkę ze stereogramami. Inna sprawa, że potem ciężko jest iść prosto przez chwilę... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rumun_666 Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Eeee tam zaraz oczy bolą ;) Mnie oczy bolały, jak dorwałem gdzieś książkę ze stereogramami. Inna sprawa, że potem ciężko jest iść prosto przez chwilę... 1209741[/snapback] o właśnie stereogramy, tak to sie nazywa... no ja wlasnie taka ksiazke ogladalem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paprotek Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 o wow :) juz widzialem podobne ale to jest ql :> ale te nasze oczy to sa fajne urzadzonka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
draak Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Niesamowite, juz mysle ze to na lcd przez opoznienia takie efekty widze ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...