bruce Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 jest syrop i tabsy, ale tabsy taniej wychodza i masz zrobic dokladnie tak jak napsiales :) moze do 5 dodaj ze 2 :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 Dla B) zainteresowanych, na allegro ukazał się N2O Można go również dostać w tym sklepie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ale ryje toto beret bardziej niz dxm..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 ale ryje toto beret bardziej niz dxm..... 1313808[/snapback] Coś za coś :-P Kupiłem poppersa Taboo (Czarnego) i nie polecam nikomu, efekty są przereklamowane. Jedyne co jest odczuwalne to błyskawiczne przyśpieszenie pracy serca, i uczucie jak by krew wlewał się do głowy i ją napełniała oraz pulsowanie obrazu w rytm serca. W skrócie zmarnowane 30zł, czemu zmarnowane bo trwa to tylko 2 minuty :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 (edytowane) Naboje jednorazowe N2O 17.08zł. Naboje jednorazowe z tlenkiem azotu, 10 szt. w opakowaniu. Zastosowanie: do bitej śmietany jak tego używać :-P Edytowane 6 Marca 2005 przez kukifas Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 najlepiej polmaske miec i wciagac to rozmieszane 1:1 z tlenem (tak czytalem) ;] niweluje bol i robi sie smiesznie :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Powerslave Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 czytajac ostatnie dwie strony nic nie zrozumialem :| ja przez studia calymi dniami chodze jak zużyty wstajac o 12, idac spac o 3,4 w nocy :/ dla mnie chyba nie ma leku na to zmeczenie spowodowane nic nie robieniem... chce juz wiosne :) rower itd - to sa moje lekarstwa :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 najlepiej polmaske miec i wciagac to rozmieszane 1:1 z tlenem (tak czytalem) ;] niweluje bol i robi sie smiesznie :> 1314029[/snapback] Ta, akurat :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pain.exe Opublikowano 6 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Marca 2005 w życiu bym sie tak nie truł ani dla nauki :lol: ani dla ''fazy'' :D rozumiem ze według etykiety czy czegos jakies tabletki czy co tam jeszcze nie sa szkodliwe, ale sam fakt ze rytm serca przyspiesza to juz nie jest tak wesoło ja preferuje fresz er :D i np. guarane nie bierzcie tych gówien :D w zyciu dla nauki bym sie nie poswiecił w ten sposób ;) (moze dlatego takie słabe wyniki :D ) aha no i jeszcze ktos dobrze napisał - co z tego ze to wezme np. jesli nie chce mi sie uczyc (a kiedy mi sie chce :lol: ) niestety mnie nie da sie ''pobudzic do nauki'' takimi trikami :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
feluś Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 jak bym mial wybierac pomiedzy tona kaw jakimis tussipectami debilnymi to ja juz wolałbym kokosy . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 Bueheh ja wymyśliłem na chłopski rozum jak można walczyć ze zmęczeniem. Duzo się tu mówi o eryfydrynie :] A eryfydryna jest bardzo podobna w działaniu i właściwościach do adrenaliny(z tym, że np. adrenalina jest trawiona przez zoladek, a eryfydryna nie). Czyli jak masz się uczyć, ugadaj się z kilkoma kumplami i zagraj sobie w coś mocnego co cię będzie mogło z deka wystraszyc/wkurzyc. Może być skok na bungee :D I wtedy podnosi się poziom adrenaliny :D I mamy przyspieszona akcje serca, jasniejszy umysł :P:P:P:P:P:P:P :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maros Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 [...] eryfydryna 1314808[/snapback] WTF? :D chyba chodziło Ci o efedrynę :D luks__pl, na hyperrealu czytałem, że poppersy to popularne są wśród gejów, ze względu na swe szczególne właściwości rozluźniania mięśni :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 a więc zakupiłem sobie tussi, przyszedłem do domu, walnąłem 8 i popiłem słabą kawą. wyszedłem na 30min na dwór, a następnie wróciłem do domu. efekt zajeb... czuję się przymulony jak cholera, w dodatku mrowienie na łbie (jak by mi skakało milion pcheł). do nauki tego nie polecam, gdyż ja czuję się jeszcze bardziej rozkojażony i nie mogę sie skupić. w dodatku przybyło mi bardzo dużo energii, więc zapuściłem sobie techniawke i poskakałem po pokoju :D nie przeszło więc zrobiłem serie pompek i popodciągałem się na drążku. do tego straszna agresja. teraz idę spać, jutro dalszy ciąg kuracji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 WTF? :D chyba chodziło Ci o efedrynę :D luks__pl, na hyperrealu czytałem, że poppersy to popularne są wśród gejów, ze względu na swe szczególne właściwości rozluźniania mięśni :) 1315199[/snapback] Co do poppersów to znam dziewczyny, które je używają oraz moich kolegów, którzy są normalnej orientacji. Więc nie nie można powiedzieć, że jest to gejowska używka. Co do efektów, napisałem kilka postów wyrzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 7 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Marca 2005 WTF? :D chyba chodziło Ci o efedrynę :D 1315199[/snapback] Sory - wcześnie rano było :D Wiedziałem że literówke zrobiłem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 Przyszłą szkoła, nauka i te klimaty :-P Guarana LINK1 LINK2 Można zakupić na allegro i polecam, naprawde dobre w działaniu (nie smaku). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2005 [; jak to sie je? znaczy sie herbatke z tego sie robi czy na sucho? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 [; jak to sie je? znaczy sie herbatke z tego sie robi czy na sucho? :P 1660069[/snapback] 2 łyżeczki do jogurtu i mieszasz i jesz. Albo 4 łyżeszki jak lubisz extremalne przeżycia :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A nie można tego wypić jakoś? Na tej stronce co podałeś, jest napisane, że g. nie rozpuszcza się z wodą, a pić osad to mi się nie usmiecha ;) Więc można jakoś? btw. kupiłem...zobaczymy...studia cięzkie są ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PartyBOY Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Jeżeli chodzi o Guarane to można ją kupić w różnych postaciach. Na przykład są takie ampułki z gotowym roztworem do picia - GUTAR. Można je kupić w niemal każdym sklepie z odżywkami dla sportowców :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 A nie można tego wypić jakoś? Na tej stronce co podałeś, jest napisane, że g. nie rozpuszcza się z wodą, a pić osad to mi się nie usmiecha ;) Więc można jakoś? btw. kupiłem...zobaczymy...studia cięzkie są ;] 1660325[/snapback] Wsyp do jogurtu pitnego i wymieszaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 takie emocje, a t oprzecie tylko kofeina..... no prawie tylko :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 bruce to na avatarku to nowy ty? :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 jawohl herr arnie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 a uzależnia to to ? niechce skończyć na dworcu głównym [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 gurana? podobno tyle co kawa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 a uzależnia to to ? niechce skończyć na dworcu głównym [; 1661684[/snapback] nie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 guarana uzaleznai tak samo jak kawa chyba ze wmowisz sobei , ze jest taka zajebsita i uzaleznisz sie psychicznie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 Na samą myśl o nadchodzącej nauce robie się zmęczony... A jak mam wczesnie rano wstać, to się od ścian odbijam i żadna kawa nie pomaga... Zresztą nie lubię kawy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 21 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2005 neich zyje α-metylofenyloetyloamina Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...