luks__pl Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 (edytowane) neich zyje α-metylofenyloetyloamina 1662019[/snapback] Tak tylko sąd w Polsce wsiąść Catha Edulis by ją ekstraktowa ? W coffe shop widziałem nasiona ale nie wiem jak wygląda hodowla tego w klimacie PL. Edytowane 22 Września 2005 przez luks__pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 z efedryny mzona w domku zrobic jak sie postarasz :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 z efedryny mzona w domku zrobic jak sie postarasz :D 1662600[/snapback] B) Tylko jak pierw zrobić udaną ekstrakcje efedryny z tusi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 oooj byly na hypciu przepisy ;p na erwodzie hcyab tez cos bylo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 oooj byly na hypciu przepisy ;p na erwodzie hcyab tez cos bylo 1662746[/snapback] Powiedz czy Ci się udało bo nie wiem czy się nawet za to brać :-P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 22 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2005 nie robilem tego, an razie ograniczylem sie do ekstrakcji kofeiny :) a biore po prostu tussi....meth bardziej siepie organizm, a poza tym tussi jest legalne :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iczka Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 Hmm ;) Ja polecam jakieś oczyszczanie organizmu - to na pewno doda wam energii. Może jakaś krótka głodówka ( tydzień? ) Oczyści przestrzenie między kosmkami jelitowymi co doprowadzi do lepszego wchłaniania się substancji odżywczych. Jesli nie chcecie się głodzić to może warto zainwestowac w miętę i pić ją po każdym posiłku. Metabolizm się poprawi i będzie całkiem miło ;] Gdy na codzień Wasz umysł będzie jasny, to może i chęci do nauki znajdzie się więcej, a wtedy już nie trzeba będzie zarywać nocy przed sesją... Jak chodziłam do liceum to zdarzało się, ze po powrocie do szkoły byłam strasznie zmęczona. Wtedy półgodzinna drzemka załatwiała sprawe ( ale nie dłuższa bo wtedy przymula...) Na szybkie rozjaśnienie umysłu polecam zwykłą glukoze ( do kupienia w aptece) lub fruktoze ( można jeść rodzynki bądź dżemy słodzone fruktozą i glukozą - w liderszajsie takie są!:P) Mózg zywi się zukrem , więc takie proste cukry od razu dadzą mu ko0pa i siłę. Tak samo działają na mięśnie ( każdy chyba słyszał, ze podczas wycieczki w góry warto zabrać ze sobą czekoladę ;) ) Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 walka ze zmęczeniem, wystarczy kawa rozpuszczalna, 48h na chodzie i żeśki jak kwiatek, mysle że wytrzymałbym dodatkowe 24h, tussipect też fajne, szczególnie na nauke i na sprawdziany, sprawdzian z niemca napisałem na 4, a ciężko mi powiedzieć/napisać nawet najprostrze zdanie (najlepsza to by była pani 'amfa' ale po paru tygodniach z mózgu by było sitko) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2005 a swoją drogą...jak to jest, że na jednych (jw.) kawa działa pobudzająco, a ja po filiżance mocnej kawy mogę właściwie iść spać :P Mam nadzieję, że ta guarana będzie lepiej działać ;) [a kurde... nie rpzeczytałęm na aukcji, że wysyłka 5-9 dni i teraz czekam...] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 z kawa to jest roznie...... ale u mnie to w ogole jest roznie, bo ja na fecie potrafie pojsc spac ;) godzine, czy 2 po wciagnieciu ;p tyle ze fakt faktem bylem ostro przepalony,a le zdziwilo mnie to :) iczka-dzikei,z em i przypomnialas...ide zrobic sobie dzbaneczek meity :D tomahawk....tyle na kawie ?? :wow: dzizas......ja po kawie padam po eeee ja wiem...12 godzinach od wypicia (znaczy wczesniej juz nie nadaje sie do wysiklku intelektualnego, ale jak juz kofeinka zejdzie, to umieram i nic nie pomoze, nawet tussi :D ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Września 2005 Słyszał ktoś o Energon X 1000? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
esh0 Opublikowano 27 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2005 No i przyszło to guano...czyżby 25 zeta w plecy? Zobaczymy, jutro dwie łyżki :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 dorzuce od siebie http://szybkanauka.net/suplementy Dzis zobacze jak dziala Tuss :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 dorzuce od siebie http://szybkanauka.net/suplementy Dzis zobacze jak dziala Tuss :) Na mnie dziala tak samo prawie jak szcierwo, ale zjazd po to tym mam kurew*** :> Z tego co pamietam lyklem 10szt naraz,dziala ok ale i tak wole ____ :-P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeti Opublikowano 8 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Listopada 2005 (edytowane) Pierwsze wrazenie juz za mna. Dane: Masa ok 82 kg +/- 3 Czas czekania na efekt - 40 min Dawka: Tuss X 10 (150mg) + Kawa nescafe 2,5 lyzki Wrazenia: Najlepszy motyw ze dalem rade przy tym usnac :D Czekajac od zazycia ?(14:30) Spalem 14:45-15:10 Potem 15:15 do 15:32 - ale pod koniec juz mi huczalo w glowie, a jak otwieralem oczy to wszystko takie wyrazne... Potem 2h jak maszyna - ruchy jak blyskawica, licze jak kalkulator, wszystko wydaje mi sie powolne i wkur... mnie czekanie (dzwonilem :P). Mysli skojarzenia natychmiastowe :) Troszke robilem bledow, ktore odrazu wylapywalem - tzn. robie blad odrazu go skreslam pisze obok. Przestawialem troszke literki ale to tez odrazu korygowalem no i rece lekko sie trzesly. szybciej pisze i czytam :D. Ruch glowa blyskawiczny i odrazu wzrok nakierowany na cel - czyli swietnma orientacja w przestrzeni pokoju :) Nie musze wogole sie Po 2 godzinach (17:35) Czuje lekki spadek obrotow, ale nadal jest lepiej niz na poziomie 0. Nie czuje zmeczenia, ale juz mnie troche wnerwia siedzenie w jednej pozycji ;P Mam kupe energi do nauki, choc chyba musze troszke jej uzyc na jakies pompki bo troszke czuje sie niespokojny, pobudzony etc :) Ale to tak minimalnie... No i chyba szybciej oddycham bo jakos powietrze sie w pokoju szybko zuzywa - wietrzylem 2 razy :) Na razie tyle - wiecej dodam potem. Mam jeszce pytanie co do Nootropil - czy da sie to dostac bez recepty? I jaka jest dawka... a skoro to, jak pisaliscie pdoawane jest starszym ludziom przez X lat to chyba nie jest jakos bardzo szkodliwe, prawda? :) Pierwsze wrazenie juz za mna. Dane: Masa ok 82 kg +/- 3 Czas czekania na efekt - 40 min Dawka: Tuss X 10 (150mg) + Kawa nescafe 2,5 lyzki Wrazenia: Najlepszy motyw ze dalem rade przy tym usnac :D Czekajac od zazycia ?(14:30) Spalem 14:45-15:10 Potem 15:15 do 15:32 - ale pod koniec juz mi huczalo w glowie, a jak otwieralem oczy to wszystko takie wyrazne... Potem 2h jak maszyna - ruchy jak blyskawica, licze jak kalkulator, wszystko wydaje mi sie powolne i wkur... mnie czekanie (dzwonilem :P). Mysli skojarzenia natychmiastowe :) Troszke robilem bledow, ktore odrazu wylapywalem - tzn. robie blad odrazu go skreslam pisze obok. Przestawialem troszke literki ale to tez odrazu korygowalem no i rece lekko sie trzesly. szybciej pisze i czytam :D. Ruch glowa blyskawiczny i odrazu wzrok nakierowany na cel - czyli swietnma orientacja w przestrzeni pokoju :) Nie musze wogole sie Po 2 godzinach (17:35) Czuje lekki spadek obrotow, ale nadal jest lepiej niz na poziomie 0. Nie czuje zmeczenia, ale juz mnie troche wnerwia siedzenie w jednej pozycji ;P Mam kupe energi do nauki, choc chyba musze troszke jej uzyc na jakies pompki bo troszke czuje sie niespokojny, pobudzony etc :) Ale to tak minimalnie... No i chyba szybciej oddycham bo jakos powietrze sie w pokoju szybko zuzywa - wietrzylem 2 razy :) Na razie tyle - wiecej dodam potem. Mam jeszce pytanie co do Nootropil - czy da sie to dostac bez recepty? I jaka jest dawka zalecana, max etc? ...A skoro to cudo, jak pisaliscie,podawane jest starszym ludziom przez X lat to chyba nie jest jakos bardzo szkodliwe, prawda? :) UPDATE: Jeszcz jedno pytanie: Czy lepiej wziac np narazo 15 czy 10 a potem za jakis czas 5? I jak sie potem "doladowuje" to tez trzeba kawke? A moze brać 3x5 np ale co 1,5 h? 19:11 - powoli zaczyna mnie puszczac... Edytowane 8 Listopada 2005 przez Yeti Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 (edytowane) 5 po około 1h następne 5, w sumie jak ktoś pierwszy raz i żadko do wystrczy pierwsza dawka 3 kiedyś spróbuje odrazu 20, hardcore ;p edit. tak, na kawie 48h, prawdziwy hardcore, w te 2 dni zjadłem naprawde dużo, kawke tylko rozpuszczalną pije edit2. Tak tylko sąd w Polsce wsiąść Catha Edulis by ją ekstraktowa ? W coffe shop widziałem nasiona ale nie wiem jak wygląda hodowla tego w klimacie PL. przecież amfetamina jest całkowicie syntetyczna, a Catha Edulis to jakaś roślinka Edytowane 10 Listopada 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luks__pl Opublikowano 10 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Listopada 2005 przecież amfetamina jest całkowicie syntetyczna, a Catha Edulis to jakaś roślinkaamfetamina - nielegalna Catha - legalna, zawiera coś bardzo podobnego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Listopada 2005 (edytowane) amfetamina - nielegalna Catha - legalna, zawiera coś bardzo podobnego. efedryna też jest podobna do amfetaminy i można nią w amfetamine zmienić, ale posiadanie efedryny w stanie czystym jest chyba nielegalne " ... w moich kręgach już wielu odpadło przez towar biały jak prześcieradło ... " Edytowane 26 Listopada 2005 przez TOMAHAWK_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
moni87 Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2005 nic chemicznego :D tylko moce espresso,red bull,drzemka i wywietrzenie pokoju.No i koniecznie goraca kapiel przed snem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filip Golarz Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 (edytowane) Tylko Yerba Mate. Kto pije ten wie o co chodzi a kto nie pije niech sie dowie i zacznie Edytowane 23 Listopada 2005 przez Filip Golarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IGI Opublikowano 23 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2005 haha a moj organizm bardzo slabo znosi efedryne, kofeine itd. Po efce nawet malej dawce "leczniczej" czuje sie okrutnie - nie moge sie skupic a uczucie jak bym mial wykitowac :] - dlatego unikam :) Kawa - lightowa ok, ale jak przesadze to drzenie rak, nie moge sie skupic, czuje jak sie cisnienie krwi podnosi :). Dlatego tez nie stymuluje organizmu, nie mam problemow tez ze zmeczeniem - podczas pisania magisterki mialem 4ro dniowy maraton non stop z 2 godzinami snu i nie narzekalem na zmeczenie :] Problemy mam za to z lenistwem ale na to niestety nikt jeszcze lekarstwa nie znalazl :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAHAWK_ Opublikowano 26 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2005 Tylko Yerba Mate. Kto pije ten wie o co chodzi a kto nie pije niech sie dowie i zacznie gdzie można to zdobyć ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 W kazdym markecie w dziale herbat. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kukifas Opublikowano 28 Listopada 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2005 to tussi to takie zabawne... na pozatku z kumplem lyknellismy po 10 i bylo calkiem, calkiem. ostatnio po calej paczce, zapilismy piwem i nic :P tylko zdrowia szkoda :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
unckle Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 sprawdziłem tussi, brałem dwa razy: 1raz 10 tabsów i kawa rozpuszczalna mocna drugi raz tak samo wziąłęm rano~7:00 na pusty żołądek + śniadanko poem z kawką efekty było widać ok8:00~8:30 efekty: mrowienie na głowie z tyłu i w sumie na całym ciele, na nogach znaczne poprawienie żywotnośći i zniesienie uczucia niewyspania (jak brałem to w obu przypadkach miałem 2h snu na 48h i to ostrych 48h (szkoła + duży wysiłek fizyczny) nie należe do ludzi zmęczonych wiecznie i przemęczonych, dlatego efekt nie jest jakiś super hiper, ale jest wyraźnie zauważalny -kolejny motyw - powiększenie pola i ostrości widzenia -poprawienie refleksu -jestem małomówny a na tym staje się gadatliwy -na biegu jałowym 1000myśli/sek, jeśli umiesz je skupić na rzeczy na której musisz typu nauka to jest fajnie -efekt trwał gdzieś tak do 19 z jednakowym natężeniem, potem powoli słabnął aż do jakiejś 20 i wtedy nie było jakiegoś ostrego zamułu tylko powrót do normy -bardziej precyzyjne dane - puls w stanie spoczynku zwykle mam poniżej 70, na tussi ~100 no i to tyle dobrego a teraz złe: oprócz oczywistych efektów typu obciązanie wątroby i serca dołoże dwa od siebie: -mam cukrzyce i wg moich doświadczeń tussi powoduje albo supresje działania insuliny, czyli hamuje jej działąnie, lub powoduje zwiększone wydzielanie cukru do krwi - zdrowy człowiek ma cukiero ok90mg%, widełki to niby 60-160, u mnie cukier w pierwszym przypadku skoczył do ponad 500, za drugim razem do 380 więc ostroo ponad dopuszczalne normy, cukrzykowi staremu to nie robi różnicy - tzn możesz przy takim cukrze normalnie funkcjonować jeśli nie trwa to długo, ale wierzcie mi ze "normalny" człowiek przy takim cukrze wymięka maxymalnie, jest nie do życia - prawdopodobny wniosek - tussi nie jest obojętny dla przemian metabolicznych cukrów i prawdopodobnie mocno obciąza trzustkę i nerki -drugi motyw jest nieco śmieszniejszy - bezs kitu przy tussi wystepuje u mnie zmniejszenie penisa :D i to znaczne, naszczeście chwilowe :D lol, wszystko wraca do normy wraz ze zniknięciem ogólnych obiawów działania, także panowie uważajcie bo sie kobita zdziwi:D ogólnie nie wiem czy jeszcze bede sie tym bawił, raczej nie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rita Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 widze, że większość z forumowiczów już doświadczona jesli chodzi o tussipect, dlatego mam do Was pytanie :) chce spróbować pierwszy raz i nie wiem w jakich proporcjach :? Czyli ile zarzucic tussi? w jakim odstepie czasu? ile kawy? itd... będe wdzięczna za DOBRE rady :D tak btw.. to mam małą wade serca.. ekhem..tylko mi tu nie piszcie, że nie powinnam... Z góry thx :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Briareos Opublikowano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2006 (edytowane) widze, że większość z forumowiczów już doświadczona jesli chodzi o tussipect, dlatego mam do Was pytanie :) chce spróbować pierwszy raz i nie wiem w jakich proporcjach :? Czyli ile zarzucic tussi? w jakim odstepie czasu? ile kawy? itd... będe wdzięczna za DOBRE rady :D tak btw.. to mam małą wade serca.. ekhem..tylko mi tu nie piszcie, że nie powinnam... Z góry thx :D Nie powinnaś [; Nie będę bawić się tutaj w szczegóły dotyczące pochodzenia, czy występowania, gdyż "tussipect-owców" (nie wiem czy to właściwe sformułowanie) interesuje działanie, efekty i skutki uboczne. A więc: Efedryna dobrze się wchłania z tkanki podskórnej i oczywiście z przewodu pokarmowego. Jej metabolizowanie jest dość powolne o czym mogli przekonać się amatorzy Tussipca. Dezaminacja efedryny prowadzi do przekształcenia jej w norefedrynę (różnią się grupą metylową). Niestety, ale na szczęście dla niektórych nie jest on rozkładana przez MAO - monoaminooksydazę, a wręcz blokuje ten enzym. Co ciekawe ten sam enzym powoduję rozkład noradrenaliny, a więc chłopie możesz po zdenerwowaniu, być po prostu trochę dłużej pobudzony do walki ( kiedyś mój kumpel wracał wieczorkiem z apteki i walnął sobie 10-15 tabl. Tussipca, wyskoczyło do niego kilku gości, ale skończyło się na obelgach, kumpel nie jest agresywny, więc "odszedł" z miejsca zdarzenia, lecz po chwili wrócił i rozwalił tych 3 gości. Mówił mi później, że rozsadzała go złość i energia, acha! efedryna podnosi zdolność motoryczną mięśni od 5-10%. Sam byłem pod wrażeniem kiedy wpadłem na siłownię i wycisnąłem 110 kg po miesiącu przerwy, wcześniej tylko 102. Ale koniec pieprzenia..). Nie należy jej brać częściej jak 3-4 razy w tygodniu, gdyż później będziesz ospały i lekko uzależniony. Należy pamiętać, że powoduje ona tachyfilaksję - te same dawki podawane w krótkich odstępach czasu wywołują mniejszego speeda - wyczerpanie zapasów amin katecholowych. Efedryna działa: - Ośrodkowo: kora mózgu - podniecenie psychiczne, w większej ilości uczucie niepokoju i lęku, bezsenność, pobudzenie ruchowe, antagonizowanie m.in. alkoholu (kiedyś wypiłem sobie prawie ˝ litra i buteleczkę Tussipca i... padłem). ośrodki autonomiczne - np. pobudzenie ośrodka oddechowego - Obwodowo: skurcz naczyń krwionośnych pobudzenie mięśnia sercowego i wzmożenie siły jego skurczu, duże dawki działają depresyjnie- może ci stanąć serducho, ale bez obaw. wzrost ciśnienia tętniczego (RR), to wiadome rozszerzenie oskrzeli, zmniejszenie napięcia i zahamowanie perystaltyki przewodu pokarmowego ( jak ktoś miał apetyt to gratuluję), wzrost napięcia zwieracza pęcherza moczowego Mydriasis (nie mam pojęcia co dokładnie oznacza), ale jest to rozszerzenie źrenicy oka, co ciekawe nie występuje u Murzynów - nikogo nie obrażam. wzrost napięcia mięśni poprzecznie prążkowanych i zwiększenie przemiany materii. Skutki te złe i zarazem dobre: bezsenność, kołatanie serca, pobudzenie psychiczne i zdenerwowanie, nudności, drżenie mięśni, zatrzymanie moczu, wypryski skórne. Przeciwwskazania: choroby serca, wieńcówka, hipertensja (nadciśnienie tętnicze), nadczynność tarczycy. Zastosowanie (w skrócie): dychawica oskrzelowa, obrzęk m.in. nosa, niedociśnienie itp. Dawki (co tam mówić i tak przekraczacie):Do 150 mg tj. około 10 tabletek Tussipca, ale i po 20 się żyje. Preparaty: Aramine, Effortill, Sympatol, Veritol, Rhinazin, Salbutamol, Berotec, Bametan. Polecam też inne uczniowskie związki: Nootropil, Bimanol, Centrophenoxin. Edytowane 4 Kwietnia 2006 przez Briareos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rita Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 hmm... więc cóż, biegne do apteki i zaraz się przekonam...'jak to sie je' :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rita Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 kurde... w 5 aptekach byłam!!! ale kupiłam 20 sztuk za 6,30 :D zaraz wypróbuje... tylko nie weim czy nie za późno...hmm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
narcyz Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2006 Tylko nie przesadź, bo już jeden z forumowiczów przyznał mi się, że miał z tym spore problemy;] Narazie próbowałem tego 3 razy, 5-7 tabletek + 2 aspiryny i kawa. Rzeczywiście jakoś dużo szybciej mi się uczyło. Tylko największy problem miałem z tym, żeby siąść w miejscu przy biurku i zacząć robić tą matme. Wszystko by było ok, gyby nie to że kawa już dość dawno przestałą na mnie działać :| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...