sliqe Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Pisze tutaj gdyż jakiś błąd z działem sieć jest : ( Mam problem z podłączeniem się do internetu nie wiem co jest powodem , zainstalowalem najnowsze sterowniki do płyty NIC , wzialem sieciowke na slota NIC ! Przeinstalowałem windowsa i znowu NIC . Co jest nie tak ? ;/ Jak między dwoma kompami wzialem to normalnie polaczenie poszło i działa wszystko ... co do 2 kompow to oczywiscie kabelek na komp-komp ... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Sieć osiedlowa/Neostrada/DSL/... ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sliqe Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 To chyba nie ma znaczenia wiekszego gdyż na laptopa jak sie podlaczam to działa normalnie , i mam miec ustawione automatyczne wszystko no to tak mam : / . A jezeli juz pytales to multimedia 128 kb/s na 1 osobe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maker Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Możliwe że masz przypisany dostęp do internetu dla danego numeru MAC jak to jest u mnie w sieci. Gdy podlacze inną karte sieciową nie mam internetu. Nawet gdy ustawię poprzednie IP. UPDATE : I po problemie ;) Zmienił MAC i działa net ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...