Adam3k Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Witam, Mam problem z zainstalowaniem sterownika Lexmark X2000 Series. Odpalam instalator i wyskakuje mi: C:\WINDOWS\SYSTEM32\AUTOEXEC.NT. Ten plik systemowy nie nadaje się do uruchamiania aplikacji systemu MS-DOS lub Microsoft Windows. Wybierz przycisk "Zamknij", aby zakończyć działanie aplikacji." Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2005 Przegraj autoexec.nt z C:\Windows\repair do C:\Windows\System32 Bylo juz wszedzie o tym tysiac razy, zanim napiszesz post na forum uzyj google i poszukaj z 2s ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Przegraj autoexec.nt z C:\Windows\repair do C:\Windows\System32 Bylo juz wszedzie o tym tysiac razy, zanim napiszesz post na forum uzyj google i poszukaj z 2s ;-) 1208588[/snapback] Albo usunac w TYM pliku dwa 'wiersze z 'REM' tzn . skasowac przed wierszami polecenie REM :) Ale to taka ciekawostka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Wszystko fajnie, ale teraz mi kolejny błąd wyskakuje... Instalator stwierdził że usługa buforowania została zatrzymana. Jej działanie musi być wznowione w celu kontynuacji. Czy chcesz ją uruchomić? 1. Ja żadnej usługi buforowania (cokolwiek to jest ) nie zatrzymywałem. 2. Klikam TAK, a instalator się zamyka. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Start->Uruchom->services.msc Znajdz usluge buforowania i wlacz ja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Nie można uruchomić usługi Bufor na komputerze Komputer lokalny. Błąd 1068: Uruchomienie usługi zależności lub grupy nie powiodło się. :mur: :mur: :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Ustaw uruchamianie i sprawdz jakie sa zaleznosci tej uslugi i je tez wlacz, pozniej zresetuj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adam3k Opublikowano 9 Stycznia 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2005 Działa, wielkie dzięki :) :) :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...