reed Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Potrzebuje na "gwalt" jakas plyta ATXowa najlepiej jakas padnieta, bedzie robic tylko za cos w rodzaju szablonu ma moze ktos jakas na zbyciu , najlepiej w moich okolicach ??? wazne jest tylko zeby miala gniazda wyjsciowe wszystkie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Sprawdze w pracy, mozliwe ze mam jakas zjarana pod AMD plytke :) jak co to moge dac znac jakos w poniedzialek - wtorek. BTW jakie sa Twoje okolice? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 Sprawdze w pracy, mozliwe ze mam jakas zjarana pod AMD plytke :) jak co to moge dac znac jakos w poniedzialek - wtorek. BTW jakie sa Twoje okolice? THX NiCCo bylbym bardzo wdzieczny, nie musi byc pod AMD, INTEL tez moze byc Byle byla do [gluteus maximus] (wiesz, koszt :)) Moje okolice to Gorny Slask , ale jakby co to i wysylka ewent. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ja mam taka po celku jakim starym Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 ja mam taka po celku jakim starym A ma gniazda wszystkie ? no i czy chcesz sie jej pozbyc tanio :mrgreen: ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 no ma u<span style="color:red;">[ciach!]</span>e tylko s370 ale jest na niej jeszcze slot1. Jutro zamieszcze zdjecie bo dzis jest za ciemno zeby robic zdjecia koamerka. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 3 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2002 no ma u<span style="color:red;">[ciach!]</span>e tylko s370 ale jest na niej jeszcze slot1. Jutro zamieszcze zdjecie bo dzis jest za ciemno zeby robic zdjecia koamerka. mi chodzi tylko o wyjscia z plyty COM. USB, itp reszta to pie^%$& :) [/code] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 6 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 6 Maja 2002 Ludzie !? nikt z was nie ma skopanej mobo ? obojetnie jaka, AMD czy INTEL Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 ktos wczoraj , czy dzisaj pisal ze ma plyte ze skopanym chipsetem tylko nie moge odnalezc, kto ?! moze ten forumowicz sie jeszcze raz przyzna ? :) ten chipset to pestka ! mi tylko o gniazda wyjsciowe chodzi zeby byly Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiCCo Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Ja patrzalem w robocie - nie mam tej rozwalonej - to jest jakas na wpol dzialajaca i to jest klienta jakas - lezy tam sobie ale nadaje sie do uzytku jeszcze - jak cos bede wiedzial to dam znac. pozdro Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Ja patrzalem w robocie - nie mam tej rozwalonej - to jest jakas na wpol dzialajaca i to jest klienta jakas - lezy tam sobie ale nadaje sie do uzytku jeszcze - jak cos bede wiedzial to dam znac. pozdro bede wdzieczny NiCCo, za jakiegos trupka :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaczy Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 Ja patrzalem w robocie - nie mam tej rozwalonej - to jest jakas na wpol dzialajaca i to jest klienta jakas - lezy tam sobie ale nadaje sie do uzytku jeszcze - jak cos bede wiedzial to dam znac. pozdro bede wdzieczny NiCCo, za jakiegos trupka :P reed z tymi trupami to trochę ciszej bo znowu będzie afera jak z tymi lekażami w Łodzi :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2002 qrcze sorry ze tak oficjalnie zbieram "skorki" :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...